Издания / премиери

В юнския си брой списание "Усури" представя

Сезонът на чудесата започна

В юнския си брой списание "Усури" представя


◊ В НОВИЯ БРОЙ

Куклите на Жени (виж на снимката) са и магични, и екологични. Работят като феи на повикване, но не търсете в това подтекст... Просто в нашата вселена това си е факт: трябва старателно да се помолиш за нещо, да си го представиш дори и... хоп, то ще се приземи в краката ти. Или ще повиси пред носа ти, понеже понякога изобщо не забелязваме, че вселенската поща работи безотказно, за разлика от българската.

Да се върнем обаче на Жени – в един момент получава странно усещане, че ръцете й си имат свой собствен живот. Започват да връзват, да сгъват, да лепят... изобщо, да се забавляват. Така се раждат първите й кукли, но в тях има дълбоко посвещение – идеята идва от един ритуал, който Ванга правела навремето. За помощ я молели много жени, които дълго нямали деца, и тя ги карала да се върнат при нея с кукла. После чудесата започвали да се случват едно след друго.

Да помагаш на хората да са по-здрави, по-усмихнати и логично, по-щастливи, винаги е минавало за най-голямото чудо. Посветихме му този брой – нашите чудотворци работят с ръце, с усмивка, с движение. Практикуват тао или дишат холотропно. Щастливи са и са благодарни.

За Тодор Манев, за Just Anet, за самата Жени ше прочетете на следващите страници. А чудото ще сътворите сами – в собствения си живот.


◊ ТЕМИТЕ В БРОЯ

• Трансперсоналната психология
изследва необичайните състояния на съзнанието

• Екологични, чак смешни
идеи за природосъобразен начин на живот

• 10 лечебни процедури
лишават тялото от напрежение, а ума – от въпроси

И още:
. Отговорите на тао
. Карма-пътешествие до Сикким
. Храни, които лятото не обича
. Святкащото откритие на съпрузите Кирлиан
Автор:
Светла Иванова
Публикация:
09.06.2011 г. 13:30
Етикети:
куклисписаниеУсурисписание Усуринов брой
тао
природосъобразен живот
трансперсонална психология
Посетено:
1558
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/4/news/12682-v-yunskiya-si-broy-spisanie-usuri-predstavya