Конкурсни резултати

Резултати от конкурса на Гражданското сдружение „Постоянно образование“, клон на японския образователен център „Номура“

Цветелина Чобанова от Български институт по неорайхианска аналитична психотерапия с първа награда

◊ НАГРАДИ

На 16 декември 2017 г. в Музея за история на София се проведе шестата годишна среща на Гражданското сдружение „Постоянно образование“, клон на японския образователен център „Номура“ за интегрирано образование през целия живот, под надслов „ИОЦЖ – за цялостно развитие на личността“.

Първа награда получи Цветелина Чобанова от Българския институт по неорайхианска аналитична психотерапия с тема: „Типове търговци през призмата на неорайхианската школа и тренинг-семинари за развитие и обогатяване на търговските умения чрез Терапия на петте движения“.

Поощрителната награда за Галина Яхова от Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“, филологически факултет с тема: „Ролята на личността на учителя според педагога Жечо Атанасов. Споделен опит на учителя по литература Айсел Алиева“.

В ежегодния конкурс на сдружението за дипломна работа на хуманна тема, защитена през текущата година участваха 19 души от различни университети и институти в България.

Автор:
Мая Славова
Публикация:
20.12.2017 г. 21:49
Посетено:
1298
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/21/news/26897-rezultati-ot-konkursa-na-grazhdanskoto-sdruzhenie-postoyanno-obrazovanie-klon-na-yaponskiya-obrazovatelen-tsentar-nomura