Лаборатория

Четвърти фестивал на лошия вкус

Дискусионен клуб "На тясно" представя

◊ СЪБИТИЕТО

Дискусионен клуб „На тясно” представя:

Рамбо 13 и приятели
Четвърти фестивал на лошия вкус
„Рамбо 13 стават еуфористи”


София, 14 април, 18:00, ателие Пластелин, ул. "Цар Симеон" 47

Пролетта дойде и Рамбо 13 се настрои еуфорично: Аз съм луд и аз яздя през нивите и по сивите улици тичам, и разправям на моите биволи с колко нежна любов ги обичам. Стига вече студ и духовен мрак, стига вече акционизъм. Елате в ателие Пластелин да ви презаредим с Надежда. Групата за културен тероризъм Рамбо 13 се преобрази духовно, с помощта на Святия дух - суперзвезда на еуфоризма. Да кажем заедно – „Не” на половите органи и извращения в изкуството, на наркоманията, алкохолизма, разврата, бедността и нещастията по света. След като се осъзнахме полово и класово, е време да се осъзнаем и духовно – заставаме напълно зад литературното течение на еуфоризма, за да постигнем заедно един нов духовен ренесанс за изстрадалата ни родина. Няма да допуснем Хаити да не е филм, а България да е! Пречистени, свободни и заедно – можем всичко. Да помогнем на себе си и другите. Да кажем край на тиранията на греха и мрака в и около нас. Слепите вече виждат, глухите вече чуват, немите само за това говорят, а инвалидите тичат към Четвъртия фестивал на лошия вкус. Рамбо 13 стават еуфористи! Очаквай невъзможното: разпъваме се за теб до първа кръв - ти го заслужаваш. Нищо по-малко от Чудото, Тайната и Авторитета.


◊ УЧАСТВАТ

Участват: Рамбо 13 feat. приятели.

Визия, инсталации, пърформанси, кино: Венцислав Занков, Янко Велков-Янеца, Мария Македонска, Раймонд Краев, Дита Праскова–Блек, Явор Боянов, Марица Колчева

Картини, плакати, сценично оформление -  Янко Велков-Янеца, Явор Боянов, Мария Македонска

Музика: Георги Ружев, Anjelina, Дита Праскова–Блек

Поезия, проза, духовни упражнения и евангелска медитация (сестрите и братята отделно):

Братя: Димитър Матакиев, Иво Цанов, Данаил Досев, Васил Прасков, Алекс Ангелов, Anjelina

Сестри: Силвия Томова, Мария Македонска, Марица Колчева, Мария Вирхов, Добринка Корчева, Румяна Райкова, Дете Кафка, Бисера Виденова, Дита Праскова–Блек, Калина Миланова, Диана Коленцова и др.

Оглашени:
Руен Руенов, Тома Марков

Водещ: Продан Марков

От 18:00 до 19:00 - Чистилище: публиката се събира на фона на огнеупорен киноавангард, подбран от Марица Колчева

Пълната еуфория настъпва и мракът си тръгва окончателно от душите ни след 19 часа. Вход за рая - свободен. Пиене и кетъринг – на всяка крачка. Носете си ангелските езици!

Спонсори: Фондация за подпомагане на инвалидите-харизматици „Тоше Проески”, Клуб за нетрадиционни бойни и духовни изкуства „Воини на Исус”,  Психотерапевтичен кабинет по Арт-терапия към Централния софийски затвор и Организационен комитет „Отвъд Смъртта” за кръщаване на булевард „на името на нашия Пророк и Спасител Димитър Воев”.

Автор: Рамбо 13
13.04.2010 г. 17:45
Посетено: 1298
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/9/news/9699-chetvarti-festival-na-loshiya-vkus