Лаборатория

Временен достъп до е-ресурс „Teletherapy Skills in Video“ в Нов български университет

Електронният ресурс на английски език може да се ползва до 10. ноември 2024 г.

Временен достъп до е-ресурс „Teletherapy Skills in Video“ в Нов български университет

Библиотеката на Нов български университет организира временен достъп до нов електронен ресурс на английски език „Teletherapy Skills in Video: A Symptom Media Collection“ до 10 ноември 2024 г. Колекцията се състои от 129 видео казуси и настоящи най-добри практики за провеждане на телетерапия, подходящи са за курсове по консултиране, психология, социална работа, медицина, медицински сестри, психиатрия и други поведенчески здравни грижи. Видео казусите ще помогнат на студентите да разпознават по-добре разстройствата на психичното здраве.

Видеозаписите представят пациенти, които обхващат различни състояния на психично здраве и културен произход, за да увеличат максимално своята приложимост в практиката. Учат как да се провежда телетерапия отговорно, да се смекчат потенциалните етични опасения и да се настроят към уникалните обстоятелства на всеки пациент.

Тази видео колекция е част от ProQuest на Clarivate и се ползва чрез платформата на Alexander Street.

Е-ресурс „Teletherapy Skills in Video: A Symptom Media Collection“ може да се ползва както в университета, така и дистанционно.

 

Автор:
Център за книгата
Публикация:
11.10.2024 г. 15:58
Етикети:
ProQuestНБУ БиблиотекаНБУ
Alexander Street
Clarivate
обучение чрез казуси
Teletherapy Skills in Video: A Symptom Media Collection
Посетено:
128
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/9/news/39962-vremenen-dostap-do-e-resurs-teletherapy-skills-in-video-v-nov-balgarski-universitet