Лаборатория

НБУ вдъхновява и насърчава млади таланти с образователен формат "Рекламно междучасие" за ученици

Срокът за регистрация е 19 юни 2024 год.

НБУ вдъхновява и насърчава млади таланти с образователен формат "Рекламно междучасие" за ученици

За втора поредна година в периода 25-27 юни Нов български университет организира „Рекламно междучасие“ – специален образователен формат за ученици на възраст между 14 и 18 години. Целта на проекта е да вдъхнови и насърчи млади таланти в областта на дизайна, рекламата, комуникациите, ПР, маркетинг и всичко, свързано с екранни изкуства, предприемачество и комуникации.

През първия ден лектори от бакалавърска програма Реклама и магистърска проМП Рекламен мениджмънт и визуален брандинг ще представят пред учениците различни теми, свързани с развитието и съвременните тенденции в маркетинговите комуникации.

През втория ден учениците ще имат възможност за практика под менторството на успешно реализирани възпитаници на НБУ. Ментори в Рекламно междучасие са изявени алумни на НБУ – завършили програма Реклама, а днес с успешна реализация на различни позиции в сферата на комуникациите, маркетинга, дизайна и бизнеса.

През третия ден учениците ще имат възможност да се запознаят отблизо с работата на Радио-телевизионния център на НБУ, Лабораторията по фотография и Лабораторията по графичен дизайн. Всеки от отборите ще представи проектите си от работата с менторите.

Участниците в „Рекламно междучасие“ ще имат възможност да планират и създадат реална кампания на бранд.

Повече за лекторите, менторите, темите и практиката в Рекламно междучасие може да намерите тук: www.adbreak.bg

Срокът за регистрация е 19 юни 2024 год.

 

Проектът се реализира с подкрепата на Централен фонд за стратегическо развитие на НБУ.

Автор:
Елена Гюрова, НБУ
Публикация:
15.06.2024 г. 10:27
Етикети:
комуникациирекламадизайнНов български университет
специален образователен формат за ученици
„Рекламно междучасие“
Посетено:
421
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/9/news/39391-nbu-vdahnovyava-i-nasarchava-mladi-talanti-s-obrazovatelen-format-reklamno-mezhduchasie-za-uchenitsi