Лаборатория

„СеминАРТ“ дава формулата за успешна кариера в музиката на прохождащи русенски творци

На 22 октомври от 19 ч. в зала „Русе“ ще се състои концерт, който ще събере лекторите и участниците в семинара, за да отпразнуват заедно на сцената наученото

„СеминАРТ“ дава формулата за успешна кариера в музиката на прохождащи русенски творци

◊ ПОКАНА

„СеминАРТ“ дава формулата за успешна кариера в музиката на прохождащи русенски творци

На 21 и 22 октомври Сдружение "4ЕТРИ" кани всички изкушени от музикалния бранш на втория по рода си музикален семинар СеминАРТ "По стъпките на музиката II". Събитието се организира с финансовата подкрепа на Oбщинска фондация "Русе - град на свободния дух" и ще се състои в зала „Русе“ в сградата на Националното училище по изкуствата "Проф. Веселин Стоянов".

Лектори на събитието ще бъдат Марко и Васил Анастасови - изявени и успешни имена в музикалния бизнес и директори на най-бързо разрастващата се българска музикална компания – „MUZE Management“. Към тях ще се включи и Искра Милкова - един от най-видните вокални педагози в момента, работеща с редица известни български изпълнители, организатор на конкурси и жури в такива. Участниците в музикалния семинар ще се срещнат и с Искрен Тончев Iskrata - популярен български изпълнител, автор и музикален продуцент.

Лекторите ще се постараят да бъдат максимално полезни със своите знания и опитност на всички прохождащи в музикалния бранш. Семинарната част ще бъде на 21 октомври (събота), като програмата включва лекции и уъркшопи на теми „Развитие на артисти“, „Формулата за успешна кариера в музиката“, „Рецептата за хит“.

На 22 октомври (неделя) от 19 ч. в зала „Русе“ ще се състои концерт, който ще събере лекторите и участниците в семинара, за да отпразнуват заедно на сцената наученото.

Семинарът е подходящ за всеки, който свързва себе си по някакъв начин с музиката, изпълнението на сцена, музикалния бизнес или просто е любопитен за този бранш.

Допълнителна информация можете да получите на имейл 4etriproduction@gmail.com или на телефони 0895706202 и 0879535635.

Семинарът и концертът са с вход свободен.

Автор:
Община Русе
Публикация:
19.10.2023 г. 12:31
Етикети:
концертРусе
Искра Милкова
Искрен Тончев
музикален семинар
Марко и Васил Анастасови
Сдружение "4ЕТРИ"
„СеминАРТ“
Посетено:
224
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/9/news/37852-seminart-dava-formulata-za-uspeshna-kariera-v-muzikata-na-prohozhdashti-rusenski-tvortsi