Лаборатория

Крайният срок за кандидатстване за Созополските семинари по творческо писане наближава!

Краен срок за кандидатстване: 28 февруари 2023 г.

Крайният срок за кандидатстване за Созополските семинари  по творческо писане наближава!
 
◊ ОТВОРЕНА ПОКАНА
 
Уважаеми писатели,
 
Напомняме ви, че крайният срок за кандидатстване за участие в Созополските семинари по творческо писане на Фондация „Елизабет Костова" е 28 февруари (вторник) 2023 г.
 
Отворената покана е за писатели в различни етапи на своето кариерно развитие, без значение от тяхната възраст и местоживеене. Семинарът ще се проведе от 8 до 12 юни 2023 г. в Созопол. За участие ще бъдат избрани общо десет кандидати – петима, пишещи на английски език, и петима, пишещи на български език. 
 
Досега български участници в семинарите са били Александър Шпатов, Галин Никифоров, Захари Карабашлиев, Здравка Евтимова, Иван Димитров, Иван Ланджев, Йоанна Елми, Красимир Дамянов, Мария Донева, Момчил Николов, Оля Стоянова, Палми Ранчев, Тодор П. Тодоров и много други. В Созопол участниците имат възможност да създадат приятелства и професионални контакти с колеги, редактори и издатели от цял свят.
 
Повече информация за предишните издания на семинарите е налична тук
 
За указания за кандидатстване на български език, моля, продължете да четете тук
 
За указания на английски език, моля, продължете да четете тук.
 
 
Краен срок за кандидатстване: 28 февруари (вторник) 2023 г., 00:00 ч. (UTC+2:00 ч., EET)
 
Созополският семинар по творческо писане през 2023 г. ще се проведе с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура", програма „Възстановяване и развитие на частни културни организации". 
 
 
 
Автор:
Фондация „Елизабет Костова"
Публикация:
01.02.2023 г. 19:08
Посетено:
675
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/9/news/36292-krayniyat-srok-za-kandidatstvane-za-sozopolskite-seminari-po-tvorchesko-pisane-nablizhava