Лаборатория

Предстои Photoschool Conference

Най-голямата фотографска конференция на Балканите събира 16 лектори от седем държави в Поморие

Предстои Photoschool Conference

 

◊ СЪБИТИЕТО

Предстои Photoschool Conference

09, 10 и 11 юни 2021 г., Народно читалище "Просвета 1888“ гр. Поморие

Най-голямото фотографско училище в България Photoschool се радва да съобщи, че между 9 и 11 юни в гр. Поморие за четвърта поредна година ще се проведе Photoschool Conference - най-мащабното събитие по рода си не само в България, но и на Балканите. Тази година любовта ни към фотографията събира 16 лектори от седем различни държави, които да разкажат и споделят опита си в различни жанрове - от детска и сватбена фотография, през художествен портрет до документалистика.

Програмата се състои от 16 лекции и 4 работилници, в които участниците да почерпят от знанията и опита на едни от водещите фотографи и видеографи на световно ниво. Желанието ни да улесним максимално гостите ни - от ентусиасти и любители до водещи имена в сферата в България - ни подтикна да подходим иновативно към програмата и да я разделим по жанрове и модули:

09-10.06.2021: Официално откриване. Започваме лекционната част с модула по сватбена фотография: Елена Харалабаки (Гърция), Гого Кехайов (България), Кемран Ширалиев (Русия), Марко Маринкович (Хърватска), Рафал Бояр (Полша).

10.06.2021: Модул детска и семейна фотография: Елена Шумилова (Русия), Севдалина Кинова (България).

• 10-11.06.2021: Пъстър пъзел от различни жанрове и теми: Иво Данчев (България), Санти Вейга (Испания), Стефан Василев (България), Деян Йорданов (България), Рафаел Торес и Лаѝна Фернандес (Испания), Йована Рикало (Сърбия), Храбрен Банков (България). Официално закриване.

Повече информация за събитието на адрес: https://conference.photoschool.bg/

 

Автор:
Владислав Христов
Публикация:
01.06.2021 г. 15:43
Етикети:
фотография
фотографско училище
гр. Поморие
Photoschool Conference
Посетено:
934
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/9/news/32829-predstoi-photoschool-conference