Лаборатория

Ателие за вокално майсторство на Валентин Пейчинов

Кастинг за участие на 29.10. в НМУ "Любомир Пипков"

Ателие за вокално майсторство на Валентин Пейчинов

 

◊ СЪБИТИЕТО

„Вокал Продакшанс Ню-Йорк Сити“ 

обявява кастинг за Ателие за вокално майсторство на Валентин Пейчинов

Прослушването ще бъде на 29 октомври (четвъртък) от 14 часа в концертната зала на Националното музикално училище ”Любомир Пипков”. Жури на прослушването са диригентът Маестро Михаил Ангелов и певицата и диригент Людмила Герова, които ще подберат  кандидатите за активни участници в Mайсторския курс.

Таксата за участие в прослушването e в размер на 50 лева и се внася на място. Репертоарът и вокалният жанр са изцяло по собствен избор (общо две арии, песни и др.), всеки кандидат си осигурява акомпанимент. За класическия оперен и оперетен репертоар на разположение по време на кастинга ще бъде и пианист-корепетитор (всеки кандидат, който ползва тази опция, е длъжен да осигури нотния материал за акомпанимента).

Заявки за участие в кастинга с упоменат репертоар и биография на кандидата се приемат на долупосочения е-майл адрес до 26 октомври включително.


. За заявки и допълнителна информация относно майсторския клас, за активни участници, както и за участници-слушатели, пишете на officebg@vocalproductionsnyc.org или се обаждайте на телефон: 0899 831 281 – Александър Тинков, артистичен координатор на „Вокал Продакшанс Ню-Йорк Сити” за България.


ВАЖНО!!!

Ателието по певческо майсторство - Майсторски курс на „Вокал Продакшанс Ню-Йорк Сити” с ръководител Маестро Валентин Пейчинов ще се проведе от 27 юни до 22 юли 2016 година в София.

Автор:
Тина Коилова
Публикация:
19.10.2015 г. 03:19
Посетено:
1604
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/9/news/22154-atelie-za-vokalno-maystorstvo-na-valentin-peychinov