Лаборатория

Рисуване върху коприна в София Ринг Мол

Уъркшоп в най-новия търговски и развлекателен център в столицата

Рисуване върху коприна в София Ринг Мол


◊ ПОКАНА

Уникални, ръчно рисувани по свой вкус копринени шалове ще имат възможност да си направят посетителките на София Ринг Мол. Уъркшопът ще се състои на 9 ноември и ще бъде само една от многото атракции по повод откриването на мола.

За изработката на шаловете ще се използва техниката серти, която позволява всяка дама да разгърне въображението си. Художници ще помагат на всички желаещи да изработят шал, дори и никога да не са се занимавали с рисуване и обработка на платове. Всеки, който реши да изпробва творческите си възможности, ще може да запази своето произведение за себе си.

Заниманието ще се проведе на две групи – първата от 10 ч. сутринта, а втората – от 14:30. Ателието ще бъде разположено в близост до магазина на Технополис на етаж 0 на мола. Необходимо е желаещите да се запишат  предварително на телефон 0882 836 302, тъй като местата са ограничени.

* * *

София Ринг Мол, който отвори врати на 6 ноември, се намира на южната дъга на околовръстния път на София, точно до магазина на ИКЕА. През първите 4 дни от откриването на мола са предвидени много изненади и забавления за всички посетители. За тяхното настроение ще се грижат ансамбъл „Българе“, Жана Бeргендорф и Рафи от X Factor, Любо Киров и D2. Освен това ще има атрактивни изпълнения на гимнастички, балет „Нова“, латино и джаз банди. За най-малките гости на мола са предвидени оригами, рисунки, куклено шоу и други забавления. Всички посетители ще могат да участват в лотария с множество различни интересни награди, както и голяма награда от 5 000 лева.

София Ринг Мол е търговски център от ново поколение, който ще трансформира ритейл сектора в страната. Двеста магазина, над 400 марки, от които 100 напълно нови за българския пазар, кино с 10 зали с VIP салони, най-големият увеселителен център на закрито, най-голямата закрита картинг писта в страната с площ 7 500 кв.м., най-големият универсален магазин простиращ се на 6 500 кв.м., безплатен паркинг с общо 3 500 места, ВИП паркинг със 100 места – това са само част от нещата, които го превръщат в представител на най-модерните молове по света.


Автор:
Организаторите
Публикация:
07.11.2014 г. 10:56
Посетено:
2955
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/9/news/20216-risuvane-varhu-koprina-v-sofiya-ring-mol