Лаборатория

Училище за танци „Dance Station“ отваря врати в Paradise Center

В рамките на седмица малки и големи ще се забавляват с професионалните танцьори и преподаватели на Dance Station

◊ СЪБИТИЕТО

Танцовото училище „Dance Station“ отваря врати в Paradise Center на 15 септември, с много танци за малки и големи.

В пет поредни дни, от 15 до 19 септември, ви очакват открити уроци, анимации и пърформанси, водени от най-добрите преподаватели и танцьори в България. Финалистите на световни първенства по хип хоп, брейк денс, латино танци и суинг и участници в най-гледаните танцови формати у нас “Vip Dance“, “Dancing Stars“ , “Bailando“ с инструкторите на
„Dance Station“ ще забавляват посетителите на Paradise Center под звуците на популярна музика. Събитията ще се проведат от понеделник до петък, всеки ден между 15 и 19 ч.

В четвъртък, 18 септември, с начало 17 часа, преподавателите на Dance Station ще предложат на гостите на Paradise Center феерични танци и открити уроци по английски валс, виенски валс, танго и контемпорари. И всичко това с музика на живо, изпълнена от талантливата българска пианистка Марина Кирова, възпитаничката на Виенската школа.

Атанас Месечков, Ани Дончева, Ралица и Елена Мерджанови, Деян Стефанов, Михаела Павлова и победителят в последния сезон на Dancing Stars, Калоян Иванов ще покажат елегантност, грация и аристократичност в демонстрацията на английски и веиенски валс. Тангото ще ви накара да настръхнете, a контемпорари пърформанса ще ви накара да поискате да затанцувате и вие час по-скоро.

Всичко това е част от Paradise Dance Week. Оглеждайте се за нашите танцови „кондуктори“, който ще ви запознаят с танцовите спирки в Dance Station. Ако билетът ви е „редовен“ ще ви изненадат с невероятни намаления от месечните абонаменти в Dance Station.
 
Следете страницата във фейсбук за повече информация. – www.facebook.com/dancestation.bg


Dance Station е иновативен танцов център, създаден от Ани Дончева и Ралица Мерджанова, с подкрепата на съмишленици, партньори и любители на танците. Танцовото училище е сбор от комплексни услуги, компетентни преподаватели и качествена танцова програма, които целят да развият танцовото изкуство в България.

Автор:
Организаторите
Публикация:
15.09.2014 г. 16:12
Етикети:
танцов центърParadise Center
училище за танци
Dance Station
Посетено:
5257
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/9/news/19824-uchilishte-za-tantsi-dance-station-otvarya-vrati-v-paradise-center