Лаборатория

Стартира „Детска Грамофония”

В рамките на проекта „Да спасим винила”

Стартира „Детска Грамофония”


◊ СЪБИТИЕТО

Стартира „Детска Грамофония”

- нова инициатива на сдружение „Морско синьо” в рамките на проекта „Да спасим винила”


17 юли 2010 г., 17 часа
Варна, Клуб за детско творчество „Щурче”, ул. „Ангел Кънчев” 33А
Вход: 5 лева


◊ ПОВЕЧЕ

Децата ви скучаят в събота вечер?
Вие искате два свободни часа?

   
Сдружение за култура „Морско синьо” и Клуб за детско творчество „Щурче” – Варна ви канят на „Детска Грамофония” – шеметно парти с игри, препятствия, танци, песни, приказки... И всичко това, благодарение на един Грамофон. А щом има грамофон, ще има и плочи. Защото детските съботни купони са част от проекта на „Морско синьо” „Да спасим винила!”.  

Малчуганите ще видят как се поставя игличката, как се завърта плочата и ще чуят какво е записано на нея. Може да покажат таланта си на нашата сцена; да изпитат своята находчивост, своите знания и умения да се справят в напрегнати ситуации!  Могат да вземат автограф и да разговарят със специалните ни гости – интересни популярни личности от родния артистичен и обществен живот. Тази събота – 17.07., финалистът от „България търси талант”, 9-годишната Ралица Добрева, ще пее за вас!

Очаквайте и апетитни награди!

Всяка събота между 17 и 19 часа в клуб „Щурче” домакин ще бъде бате Ицо (актьорът Христо Колев), без когото никоя игра не е толкова интригуваща!

“Детска Грамофония” – не изпускайте купона през лятото!

P.S. Специално предложение към порасналите деца: Носете любимите си плочи с приказки, песни и стихотворения – участвайте в дарителската кампания на сдружение „Морско синьо” – „Да спасим винила”!


Блог на проекта: www.save-the-vinyl.blogspot.com

Автор:
Сдружение „Морско синьо”
Публикация:
14.07.2010 г. 23:52
Посетено:
1141
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/9/news/10457-startira-detska-gramofoniya