Срещи

"Делфинариум Варна" подарява безплатен билет за първия учебен ден

По случай 15 септември 2023 г. Доли, Йоана, Бимбо, Кимбо и Флипър подаряват безплатен билет на всички деца до 12 г. с двама възрастни придружители

"Делфинариум Варна" подарява безплатен билет за първия учебен ден

"Делфинариум Варна" подарява безплатен билет за първия учебен ден. По случай 15 септември 2023 г. - Доли, Йоана, Бимбо, Кимбо и Флипър подаряват безплатен билет на всички деца до 12 г. с двама възрастни придружители, за тяхното незабравимо делфинско шоу!

Промоцията е валидна за периода от 15 септември до 30 септември и важи за всички представления!

Предвид предстоящите септемврийски празници и почивни дни, „Делфинариум Варна" ще провежда и четвърто представление в дните 15 септември, 22 септември и 23 септември от 17:00 ч.

Билети за атракциите може да се купят онлайн https://dolphinariumvarna.bg или на касата на Делфинариума в деня на представлението.

Хиляди български и чужди туристи посещават всяка година най-голямата атракция на морската ни столица. През лятото се правят по три представления на ден, изнасяни от делфините Доли, Йоана, Бимбо, Кимбо и Флипър. Те изпълняват скокове на височина, двойно салто, троен аксел. Част от представлението е спасяване на човек във водата. Делфините също така пеят и танцуват - рокендрол и валс. Част от шоуто е и тяхната игра на футбол с публиката.  

 

Автор:
Делфинариум Варна
Публикация:
14.09.2023 г. 14:02
Посетено:
540
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/8/news/37633-delfinarium-varna-podaryava-bezplaten-bilet-za-parviya-ucheben-den