Срещи

Христо Карастоянов представя в Пловдив "Петият вагон и други истории. Малки романи за из път"

Среща разговор на 30 май от 19 часа в Клуб "Петното на Роршах - Пловдив

◊ ПОКАНА
 
Литературен фестивал „Пловдив чете" и издателство „Жанет 45"Ви канят сърдечно на литературна среща и дискусия с Христо Карастоянов на 30 май от 19:00 ч. в Литературен салон Spirt&Spirit в Клуб „Петното на Роршах" (ул. „Йоаким Груев 36, Пловдив). 
 
Във вдъхновяващата атмосфера на Литературния салон Spirt & Spirit Христо Карастоянов ще представи своята нова книга "Петият вагон и други истории. Малки романи за из път". Неговите творби се отличават със своята пластичност и умение да превъзхождат ограниченията на обикновеното. Те предлагат на читателите вълнуващи истории, които се преплитат с ежедневните ни преживявания и превръщат се в истински литературни шедьоври.

Модератор на вечерта ще бъде журналистът Владислав Севов, който ще зададе въпросите и ще създаде атмосфера на разговор и диалог с автора. Присъстващите ще имат възможността да се сближат с Христо Карастоянов и да се потопят в неговия творчески свят.

Събитието е част от Календара на културните събития на град Пловдив за 2023 година и се провежда с подкрепата на Община Пловдив. Организаторите се гордеят да предоставят на публиката възможността да се срещне с изключителния литературен талант на Христо Карастоянов и да се наслади на неговите прекрасни произведения.

Не пропускайте тази уникална възможност да се насладите на разговор с Христо Карастоянов и да потънете в неговия свят на малките романи за из път.
Очакваме ви на 30 май в Клуб "Петното на Роршах" в Пловдив!
 
* * *
Събитието се организира от Литературен фестивал „Пловдив чете" и издателство "Жанет 45", като част от Календара на културните събития на град Пловдив за 2023 и с подкрепата на Община Пловдив.
 
ПЛОВДИВ ЧЕТЕ 2023
Литературна фестивална седмица 18 - 25 юни 2023
 
 
Автор:
ИК "Жанет 45"
Публикация:
29.05.2023 г. 16:38
Етикети:
представяне на книгаХристо Карастояновдискусиялитературна срещаЛитературен фестивал „Пловдив чете"
Владислав Севов
"Петият вагон и други истории. Малки романи за из път"
издателство „Жанет 45"
Посетено:
424
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/8/news/37039-hristo-karastoyanov-predstavya-v-plovdiv-petiyat-vagon-i-drugi-istorii-malki-romani-za-iz-pat