Срещи

Бета Наур представя "Скитници" в гр. Панагюрище

4 май 2023, 17:30 часа, читалня за възрастни, Общинска библиотека "Стоян Дринов" - гр. Панагюрище

Бета Наур представя "Скитници" в гр. Панагюрище

◊ ПОКАНА

Община Панагюрище, Общинска библиотека "Стоян Дринов" и "Лексикон" - Издателството за българска литература
Ви канят на
среща с автограф с писателката Бета Наур и новия ѝ роман "Скитници"

Бета Наур е авторски псевдоним на Елизабета Джамбазова.Нейни творби често се появяват в централния и регионалния печат. Издала е 3 романа, няколко стихосбирки, много книги за подрастващите, от които една на френски език.
 
Стихотворения, разкази и фантастични истории на авторката са финалисти и печелят престижни награди на литературни конкурси в България, Русия, САЩ, Израел, Македония и др.
 
Нейни творби в превод на френски език редовно се публикуват в канадското списание “Chemins de traverse” и в списанието “Revue P`eriodique”, Париж.
 
По текстове на Бета Наур са композирани няколко детски песни. От дълги години е член на клуба на Международните писатели в Брюксел, където живее и твори.
 
Романът „Скитници“ на Бета Наур описва щастливите и тъжните дни на хора, живеещи в различни точки на света, с различен мироглед и култура, но обединени от закономерните промени в световен мащаб. Разказът за тези процеси е верен и реалистичен, сложен и многопластов, преплитат се художествена измислица и достоверни факти. Новото се ражда трудно, но стремежът на човека към добро, справедливост, мир и любов остава вечен...
 
 
Заповядайте на среща с автограф с писателката Бета Наур и новия ѝ роман "Скитници" - на 4 май 2023 от 17:30 часа в читалня за възрастни - Общинска библиотека "Стоян Дринов" - гр. Панагюрище
 
 
Автор:
Лексикон
Публикация:
03.05.2023 г. 16:30
Етикети:
среща с автографроман"Скитници"Бета Наур
Общинска библиотека "Стоян Дринов"
Елизабета Джамбазова
"Лексикон"
Посетено:
250
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/8/news/36835-beta-naur-predstavya-skitnitsi-v-gr-panagyurishte