Срещи

Изненадващо ИмПро на открито #10

ХаХаХа на Пейка: изненадващо ИмПро в Южния парк - 29 август, 19 часа

Изненадващо ИмПро на открито #10

 

◊ ПОКАНА

Заповядайте на последното Изненадващо ИмПро днес!

ХаХаХа на Пейка: изненадващо ИмПро на открито. Днес около 19:00 часа ще ни намерите "на пейка"... в Южен парк (около входа на бул. "Витоша")

"ХаХаХа на Пейка" е серия от изненадващи представления на открито. Денят, часът и локацията се  обявяват непосредствено преди шоуто. Следете ни в социалните мрежи,за да разберете къде точно ще бъдем. ?
"ХаХаХа на Пейка" се реализира с финансовата подкрепа на Национален фонд "Култура". 

ХаХаХа е първата професионална трупа за импровизационен театър в България. Създадена през 2009 година, със стотици представления, на всевъзможни локации.

ИмПро:
В импро театъра няма сценарий и предварително зададени роли. Каквото и да се случи ще се случи само веднъж, само за вас и само заради вас. Буквално.

Всяко ИмПро е застрашено от провал във всяка секунда. И тъкмо затова е толкова вълнуващо. Актьорите в ИмПро изпълняват много и различни роли.

В ИмПро няма „аз", има „ние". Всеки играе за другите.

Най-важният принцип в импро театъра се нарича „Да, и...". Съгласяваш се, каквото и да ти сервират на сцената. (Ако партньорът ти изневиделица реши, че имаш две деца и преди операцията си бил жена-сериен убиец, имаш две секунди да станеш точно това, доблестно и безусловно.)
Импро театърът иска преди всичко кураж и въображение.
Всяко ИмПро е уникално.

_________

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/

 

 

Автор:
ХаХаХа ИмПро театър
Публикация:
29.08.2022 г. 12:09
Етикети:
Посетено:
538
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/8/news/35287-iznenadvashto-impro-na-otkrito-10