Срещи

Новият сезон на Storytel Live започва със срещи с разказвачите Георги Тошев, Павел Владимиров и Параскева Джукелова

Всяка сряда от 18 часа на живо във Facebook страницата на Storytel, водещ ще бъде журналистът Даниел Ненчев

Новият сезон на Storytel Live започва със срещи с разказвачите Георги Тошев, Павел Владимиров и Параскева Джукелова

 

◊ ВТОРИ СЕЗОН НА STORYTEL LIVE

Поредицата с разговори със съвременни български будители Storytel Live продължава със срещи с някои от най-известните и любими разказвачи, чиито гласове звучат в приложението Storytel. Вторият сезон ще се излъчва всяка сряда от 18 часа на живо във Facebook Live формат в страницата на Storytel, а водещ ще бъде журналистът Даниел Ненчев.

Първи гости през следващите три седмици ще са писателят и журналист Георги Тошев, актрисата Параскева Джукелова и журналистът Павел Владимиров, които озвучават аудиосериали и книги в платформата на Storytel.

Първият сезон на поредицата започна скоро след началото на карантината през пролетта на 2020 г., и срещна хиляди фенове с 11 от най-актуалните и интересни автори, чиито книги могат да се слушат в приложението на Storytel. Участие взеха Алек Попов, Катя Антонова, Зорница Христова, Виргиния Захариева, Мадлен Алгафари, Иво Иванов, Капка Тодорова, Йордан Радичков-внук, Богдан Русев, Мария Касимова-Моасе и Ваня Щерева, които разговаряха с Ненчев за истории, литература и култура и четоха откъси от своите творби. Интересните и различни тематични разговори от целия първи сезон вече могат да се гледат и в YouTube.

"Идеята за Storytel Live" се роди по време на карантината, когато всички търсехме нещо по-различно и позитивно от шокиращите новините, които четем, и сериалите, които гледаме онлайн.", коментира Лиза Василева, мениджър на Storytel за България. "Щастливи сме, че можем да предложим на феновете ни много богато съдържание, тъй като си партнираме с най-известните имена от света на българската култура. За по-малко от две години в България Storytel вече предлага над 1600 заглавия на български, озвучени от повече от 130 български гласа, които са добре познати от медиите, киното и телевизията."

* * *

Повече за Storytel

Storytel е водещата стрийминг компания в Северна Европа за аудио и електронни книги, която дава възможност за неограничено слушане и четене на повече от 300 000 заглавия от целия свят. Целта е светът да бъде едно по-съпричастно място със страхотни истории, които да се споделят и преживяват от всеки, навсякъде и по всяко време. Storytel е както дигитална платформа, така и мащабна издателска група. Услугата предлага абонамент за аудио и електронни книги под шапката на Storytel и Mofibo. Издателската дейност на Storytel се осъществява чрез издателските къщи Norstedts, Massolit, StorySide, Printz Publishing, People's Press, Rabén & Sjögren, B.Wahlströms и Norstedts Kartor и Gummerus Kustannus. Ztory – дигитална стрийминг услуга за неограничен достъп до вестници и списания, е част от Storytel от януари 2019 г. Storytel има представителства на 19 световни пазара, а седалището на компанията е в Стокхолм, Швеция.

 
Автор:
Storytel
Публикация:
14.10.2020 г. 14:41
Етикети:
Посетено:
778
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/8/news/31829-noviyat-sezon-na-storytel-live-zapochva-sas-sreshti-s-razkazvachite-georgi-toshev-pavel-vladimirov-i-paraskeva-dzhukelova