Срещи

"От човек до човек" между музиката и поезията

Поетът Марин Бодаков и композиторът Теодосий Спасов отново на една сцена: 27 февруари, Галерия "Прегърни ме"

"От човек до човек" между музиката и поезията

 

◊ "ОТ ЧОВЕК ДО ЧОВЕК" МЕЖДУ МУЗИКАТА И ПОЕЗИЯТА 

Първата изява на Теодосий Спасов, след завръщането му от Антарктида ще бъде утре, 27 февруари 2020 г., в 19 ч. в галерия „Прегърни ме”. „От човек до човек” е преживяване, което ще обедини поезията на Марин Бодаков и музиката на Теодосий Спасов, които ще си партнират за пореден път, след последната им изява в Обсерваторията на Борисовата градина. 

Галерия „Прегърни ме” е новото пространство за изкуство в допълнение към Ателие „Прегърни ме”, което вече 15 години работи с деца, лишени от родителска грижа. Галерията ще събере на едно място любителите на музиката и поезията и ще ги обединени в името на изкуството. „Защото музиката е от човек до човек, защото поезията е от човек до човек. Защото звездите са в една прегръдка”, както споделя Марин Бодаков. 

В интимното пространство на галерията, ценителите ще имат възможността да се насладят на изкуството в повече от една негови форми. Ще могат да се докоснат до магията му, която ще ги отведе на пътуване между музиката и поезията. „Пътуванията са пътуване към нас самите”, споделя Теодосий Спасов. 

Всички желаещи могат да закупят билети от Галерия „Прегърни ме”, София, ул. „Г. С. Раковски” № 63.

Приходите от събитията ще отидат в подкрепа на каузи, насочени към деца, лишени от родителска грижа. 

 

Автор:
Организаторите
Публикация:
26.02.2020 г. 13:28
Етикети:
Посетено:
915
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/8/news/30968-ot-chovek-do-chovek-mezhdu-muzikata-i-poeziyata