Срещи

"Отвъд кориците" празнува юбилей с литературна вечер

Литературното четене ще се проведе на 10 януари от 19 ч. в клуб "Журналист"

"Отвъд кориците" празнува юбилей с литературна вечер

 

◊ ПОКАНА

Литературен клуб „Отвъд кориците“ празнува своя пети рожден ден с литературно четене на 10 януари в клуб „Журналист“. В събитието ще вземат участие поети и писатели от различни възрасти, а целта е да се покаже приемствеността между поколенията и да се даде гласност на различните стилове в модерната литература.

Свои творби ще представят Александър Цонков, Ана Цанкова, Богомила Найденова, Валентин Попов, Георги Славов, Доротея Луканова, Ивайло Диманов, Николай Николов, Петър Чухов, Райчо Русев, Хайри Хамдан, Цветина Рангелова, Цветелина Александрова.

Организаторите обещават и много изненади за присъстващите. Началният час е 19 ч., а входът е свободен за всички желаещи.

„Отвъд кориците“ е създаден през декември 2014 г., като целта на клуба е да дава шанс за изява на прохождащи автори в литературния свят и да промотира некомерсиалното писане. От есента на 2017 г. организацията поддържа онлайн-платформа, в която са публикували над 100 автори, а през лятото на 2018 г. излиза и електронната антология „Отвъд кориците. Година първа“. За своята история клубът е провел над 40 събития от различен характер – дискусии, литературни четения, премиери на книги и творчески работилници.

 

Автор:
Отвъд кориците
Публикация:
20.12.2019 г. 17:53
Посетено:
1055
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/8/news/30699-otvad-koritsite-praznuva-yubiley-s-literaturna-vecher