Срещи

Дискусия за идеите без граници – Георги Господинов и Теодор Ушев

17 ноември 2019, 17:00 ч., Литературен клуб „Перото"

Дискусия за идеите без граници – Георги Господинов и Теодор Ушев

 

◊ ПОКАНА

ИК "Жанет 45" има удоволствието да ви покани
на

Дискусия за идеите без граници – Георги Господинов и Теодор Ушев

Със специалното участие на Даниел Ненчев, Георги Господинов и Теодор Ушев

На 17 ноември (неделя) 2019 г., неделя, от 17,00 ч. в Литературен клуб „Перото” в НДК – точно преди прожекцията на „Физика на тъгата” – новия филм на Теодор Ушев по романа на Георги Господинов, авторът на книгата „Идеи без граници” и водещ на предаването "Мултимедия" по Bulgaria ON AIR Даниел Ненчев организира среща-разговор с приятели и почитатели на двамата световни артисти от България.

Със свои възгледи, истории, критики и впечатления, свързани с произведенията и личностите на Господинов и Ушев, в дискусията ще участват Владо Пенев, Теодора Духовникова, Влади Люцканов, Антоанета Бачурова, Манол Пейков, проф. Виолета Дечева, Надя Радулова, Иван Ланджев, Лъчезар Лазаров, Марин Бодаков, Севда Шишманова и други техни съмишленици, близки, изследователи, читатели и зрители.

В събитието ще бъдат включени и специално подготвени откъси от интервюта и игри на думи между Даниел Ненчев, Георги Господинов и Теодор Ушев.

По време на събитието ще можете да се срещнете с авторите, да закупите книгите „Идеи без граници" (Книгомания.бг) от Даниел Ненчев и новото издание на „Физика на тъгата"от Георги Господинов, с новата корица, дело на Теодор Ушев (осмо издание; ИК "Жанет 45") и да получите автограф.

Входът е свободен.

Автор:
ИК Жанет 45
Публикация:
16.11.2019 г. 12:56
Посетено:
1070
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/8/news/30482-diskusiya-za-ideite-bez-granitsi-georgi-gospodinov-i-teodor-ushev