Срещи

"Отвъд кориците" и Tetradkata.com с лятно четене

20 август 2019, 19:00 ч., Клуб "Журналист"

"Отвъд кориците" и Tetradkata.com с лятно четене

 

◊ ПОКАНА

Клуб "Отвъд кориците" и Tetradkata.com се обединяват на сцената на клуб "Журналист" в лятно литературно четене. Свои стихотворения и разкази ще прочетат Ивайло Диманов, Александър Цонков, Боряна Богданова, Георги Славов, Денис Олегов, Доротея Луканова, Калоян Христов, Лъчезар Йорданов, Любомир Кючуков.

Освен да чуят нови произведения от авторите на двете платформи, присъстващите ще могат също да се включат в събитието със свое лично творчество на свободната сцена.

„Отвъд кориците“ е литературен клуб създаден през 2014 г. Целта на организацията е да обедини поети и писатели и да дава поле за изява на прохождащи автори в литературния свят. Клубът организира различни събития като отворени дискусии, литературни четения, срещи с утвърдени писатели и поети и др. От 2017 г. функционира електронният вестник „Отвъд кориците“.

Tetradkata.com е интернет платформа за литература и изкуство. Създаден на 30 ноември 2017 година, сайтът предлага на читателите богато съдържание от поетически, белетристични, есеистични, езиковедски текстове, както и рецензии на нови филмови заглавия, ревюта на книги, преводи на художествени произведения и др. Основна цел на “Тетрадката” е да побира в „страниците” си текстове от разнообразни жанрове и стилове.

Литературната вечер ще се проведе на 20 август с начален час 19:00 ч. Входът е свободен. Заповядайте.

Повече информация в официалното събитие на четенето.

 

 

Автор:
Организаторите
Публикация:
06.08.2019 г. 16:40
Етикети:
клуб ЖурналистОтвъд кориците
лятно литературно четене
Tetradkata
Посетено:
1361
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/8/news/30042-otvad-koritsite-i-tetradkata-com-s-lyatno-chetene