Срещи

Artnewscafе представя коледното парти All Together Now 9

25 декември 2018, 22 ч., club VOID - Пловдив

Artnewscafе представя коледното парти All Together Now 9

 

◊ ПОКАНА

All Together Now 9
by artnewscafé

25 декември 2018, начало 22 ч.,
club VOID, ул. „Атанас Самоковеца" 2, кв. "Капана", Пловдив
Вход свободен

 
Имаме удоволствието да ви поканим на деветото поредно издание на традиционното коледно-великденско парти All Together Now, организирано от artnewscafé. Тазгодишното коледно парти ще се състои навръх Коледа, 25 декември, в централно разположения в квартал "Капана" club VOID, като ще стартира в 22 ч. и ще продължи до 6 ч. сутринта, а входът ще бъде както винаги свободен.

Коледно-новогодишните празници са специално време в Пловдив, когато градът се изпълва със завърнали се, гостуващи и преминаващи хора, които освен семейния уют търсят и възможност за забавление и срещи. Аrtnewscafé, като емблематично пловдивско място за срещи, стартира поредицата партита All Together Now с идеята да бъдем всички заедно на празника под звуците на качествена музика, предоставяйки тази възможност на всички, на които не им се спи след семейната вечеря. За музикалната селекция от съвременна електроника ще се погрижат sayulke, стоящ зад проектите Мелформатор и Nordic Soundscapes, както и специален гост –  изненада, който е собственик на една от най-големите и редки колекции от плочи в Европа.

Традиционнaта коледно-великденска серия от партита по идея и изпълнение на екипа на artnewscafé All Together Now датират от 2014 г. и продължават успешно и до днес. Локациите се променят през годините (artnewscafe, Stage 51, club VOID), но винаги привличат аудитория от 300 до 600 готини забавляващи се хора, които заедно споделят празника.

Заповядайте!

Автор: Sariev Contemporary
22.12.2018 г. 15:51
Посетено: 460
Етикети: Sariev Contemporary, artnewscafе, club VOID, All Together Now 9, коледно парти
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/8/news/28788-artnewscafe-predstavya-kolednoto-parti-all-together-now-9