Срещи

Среща разговор с Майк Викинг в София

27 март 2018, 18:30 ч., Книжен център „Гринуич“

Среща разговор с Майк Викинг в София

 

◊ ПОКАНА

Среща разговор с Майк Викинг в София

След над половин милион продадени екземпляра от „Малък наръчник по хюга“, Майк Викинг се завръща с нова книга, в която разкрива малки тайни за щастието, събирани от всички краища на света.

„Малък наръчник по люка“ излезе на 20 март – Международен ден на щастието, а на 27 март бестселъровият автор ще се срещне с почитателите си в София.

 

Майк Викинг: Работата ми като изпълнителен директор на Института за изследване на щастието в Копенхаген се състои в това да измервам, да формулирам и да създавам щастие.

Майк Викинг е изпълнителен директор на Института за изследване на щастието в Копенхаген и водещ експерт по въпросите на щастието. В работата си за по-доброто разбиране на щастието, субективното благополучие и качеството на живот, Майк пътува до множество места по цял свят, за да открива и изследва глобалните тенденции на жизнената удовлетвореност. Само човек, напълно отдаден на щастието, би могъл да седи в кафенета в различни точки на света и да брои усмивките на минувачите!

Малък наръчник по люка

Никой не знае повече за щастието – или както датчаните го наричат: lykke (люка) – от Майк Викинг, изпълнителен директор на Института за изследване на щастието в Копенхаген и автор на световния бестселър „Малък наръчник по хюга“. Макар да вярва, че можем да научим много от датчаните как да се радваме на малките неща, той е убеден, че ключовете към щастието се намират на много места по света.

В този наръчник Майк Викинг ни повежда на пътешествие в търсене на тези ключове. Любопитните идеи и практики от всички краища на планетата – от Япония и Австралия до Холандия и Великобритания, ни предоставят лесно приложими идеи как да намерим повече хармония и смисъл в ежедневието си.

В „Малък наръчник по люка“ ще намерите интересна информация и полезни съвети: как да се сближите със съседите и вземате дейно участие в местната общност; как да се забавлявате напълно безплатно; как да повишите щастието си в ежедневието; как да помагате на останалите да са щастливи. Независимо дали ще се включите в благотворителна инициатива, или ще сторите спонтанен акт на добрина, тази книга ще ви подтикне да внесете повече люка не само в своя живот, но и в живота на другите.

 

Заповядайте на среща разговор с Майк Викинг от 18:30 ч. в Книжен център „Гринуич“, бул. „Витоша“ 37.

Очакваме Ви!

 

Автор:
ИК "Хермес"
Публикация:
24.03.2018 г. 16:16
Етикети:
среща разговорСофияпремиера на книгаИК Хермес
Малък наръчник по люка
Майк Викинг
Посетено:
1039
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/8/news/27363-sreshta-razgovor-s-mayk-viking-v-sofiya