Срещи

Среща с писателя Иван Стамболов и представяне на романа "Янаки Богомил" в Добрич

11 ноември 2016 г., 18 часа, РБ „Дора Габе”

Среща с писателя Иван Стамболов и представяне на романа "Янаки Богомил" в Добрич


◊ СЪБИТИЕТО

Община гр. Добрич, ИК „Гутенберг”, РБ „Дора Габе” и Сдружение на писателите - Добрич
организират

среща с писателя Иван Стамболов и неговия нов роман „Янаки Богомил”


Заповядайте на 11 ноември 2016 г. от 18 часа в РБ „Дора Габе”.

 
„Янаки Богомил“ е сензационен криминален роман и заедно с това остра политическа сатира, пречупваща личния опит на автора през специфичното му чувство за хумор.

Кой е Янаки Богомил? Гениален детектив като Холмс и Поаро? Изтънчен като Ниро Улф или гневен като Хари Бош? Не. Той по образование е богослов, но притежава рекламната агенция „Кокорас“, в която клокочат скверните прелести на маркетинга и политическия пиар. Живее в непрекъснати угризения, защото вярва, че рекламата е най-зловонният секрет, който отделя сатаната в богохулните си спазми. Търси изкупление, като разкрива престъпления, защото се надява, че така се бори срещу злото, на което иначе доброволно служи.

В българския политически живот се появява нов спасител с царска кръв – наследник на династията на Асеневци. Всички са възхитени. Всички са обнадеждени. Всички са вдъхновени. Но месец преди изборите той изчезва. И никой не знае дали е отвлечен, дали е убит или дали сам се е скрил по причини, които знае само той и предполагаемите му господари.


◊ ЗА АВТОРА

Иван Стамболов-Сула е блогър, публицист, през годините е бил автор и сценарист на продукции в БНТ и БНР. От 1994 г. управлява собствени консултантски дружества в областта на публичната комуникация, рекламата и връзките с обществеността. В писателската му дейност се прибавят и над 100 телевизионни сценария и няколко книги. Поддържаният от него блог sulla.bg e удостоен с големите награди на БГ Сайт и Българската WEB Асоциация. Книги на Иван Стамболов: „Сула в огледалния свят”, „Дзен и изкуството да си обърнеш гъза”, „Додекамерон. Четиво за рентиери”.


Автор:
Организаторите
Публикация:
09.11.2016 г. 14:03
Посетено:
899
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/8/news/24548-sreshta-s-pisatelya-ivan-stambolov-i-predstavyane-na-romana-yanaki-bogomil-v-dobrich