Срещи

Алисън Шейфър за втори път в България!

Алисън Шейфър ще изнесе две лекции, всяка с продължителност 1 час и 30 минути

Алисън Шейфър за втори път в България!


◊ ПОКАНА

Имаме удоволствието да обявим, че видният канадски психотерапевт и експерт по въпросите на възпитанието Алисън Шейфър пристига в България за втори път.

Заповядайте на 26 септември от 09.30 часа в Гранд хотел "София"! Алисън Шейфър ще изнесе две лекции, всяка с продължителност 1 час и 30 минути.

Позната у нас с бестселърите „Kрай на мита за добрата майка”, „Скъпи, провалих децата“ и „Не, това не са глезотии“, Алисън Шейфър е най-продаваният канадски автор и истинско гуру в областта на семейната психология, чийто подход помага на семейства в цял свят да функционират пълноценно и да отглеждат здрави, уравновесени и свободни личности.

Лекциите този сезон ще са посветени на две основни теми:

• Агресор или жертва на агресия е детето ви?

Тормозят ли други деца детето ви? Смятате ли, че вашето дете има склонност към грубо отношение към околните и би направило нещо, което да се окачестви като хулиганска постъпка? Какво трябва да направят родителите, ако разберат, че тормозят детето му или че детето му тормози други деца – в реалността или виртуално?

• Окуражителната независимост, или как да отгледаме отговорно дете

Защо е толкова трудно децата да бъдат точни в изпълнението на домакинската работа, както и да управляват учебните си задължения без постоянен родителски надзор? Какво пречи на родителите да възлагат повече отговорности на децата си? Научете правилните стратегии, с помощта на които да помогнете на децата да израснат ангажирани и отговорни личности.

Гостуването на Алисън Шейфър в България се организира от "Първите седем" със съдействието на издателство Колибри.
 
 
Повече информация за програмата и билетите може да намерите на страницата на събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/1458438391126136/


 
Автор:
Издателство Колибри
Публикация:
24.09.2015 г. 15:18
Посетено:
715
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/8/news/22008-alisan-sheyfar-za-vtori-pat-v-balgariya