Срещи

„Карикатури и граници“ - отворена покана за участие в дискусия на Общество на писателите – Варна

24 февруари, 18,30 часа, Франкофонски център – Варна

„Карикатури и граници“ - отворена покана за участие в дискусия на Общество на писателите – Варна


◊ ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ

Общество на писателите – Варна, отправя покана за участие в шестата поред дискусия, която е на тема „Карикатури и граници“. Дискусията ще се проведе на 24 февруари от 18,30 часа, този път домакин е Франкофонски център – Варна (ул. „Преслав“ 69).

Дискусиите на Общество на писателите – Варна, които преминават под форма на среща-разговор, се провеждат от февруари 2014 година по актуални теми, винаги на различно място. Настоящата е провокирана от скорошните събития във Франция, довели до смъртта на художници и журналисти.

В дискусията може да участва всеки, без ограничение на възраст и професионални занимания, с текст или с мнение по темата, представено на събитието. Текстовете могат да бъдат в свободно избран от автора жанр - белетристика, публицистика, поезия. Всички текстове след събитието се публикуват в електронен, както и в печатен вид в брошура.

Текстовете се изпращат на e-mail omp.varna@gmail.com до 22 февруари 2015 включително.

Повече информация за проведените досега дискусии и текстове - в сайта на Общество на писателите – Варна: http://varnawriterssociety.net.



Автор:
Общество на писателите - Варна
Публикация:
23.01.2015 г. 13:45
Посетено:
979
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/8/news/20691-karikaturi-i-granitsi-otvorena-pokana-za-uchastie-v-diskusiya-na-obshtestvo-na-pisatelite-varna