Срещи

Приятели зад бара - Велислава Попова и Йордан Рашев от Икономедиа

24 януари, artnewscafe, Пловдив

Приятели зад бара - Велислава Попова и Йордан Рашев от Икономедиа


◊ ПОКАНА

Приятели зад бара - Велислава Попова и Йордан Рашев от Икономедиа

24 януари (събота)
15:00-17:00
artnewscafe, Пловдив, Отец Паисий" 38


Велислава Попова е главен редактор на Дневник.bg, а Йордан Рашев - рекламен мениджър “Ключови клиенти” в компанията. В "Икономедиа" те са от двете страни на бизнеса - съдържание и реклама.

В artnewscafe те ще застанат от едната страна - зад бара. Като фенове на New York и карикатурите на New Yorker двамата ще донесат броеве на списанието и книги за разглеждане. Докато любимите коктейли, който ще ви забъркат са Martini espresso и Gentalman`s Press.

Между коктейлите ще може да си говорите с тях за всичко. От новини (Велислава) до балет (Йордан), обратното е по-трудно. Ако не ви се говори, може да послушате музиката, за която ще се погрижи Петър Грудов (Пи).

Заповядайте да се видите с приятели, да научите повече за журналистиката, за редакторската работа, за рекламата и за балета.

Инициативата „Приятели зад бара” на artnewscafe има за цел да среща посетителите с интересни личности, които представят заниманията, любимите си напитки, храни и се превръщат в онези бармани, с които можеш да побъбриш на воля.


Ще бъде събота. Take it easy.

Автор:
artnewscafe
Публикация:
20.01.2015 г. 13:18
Етикети:
срещиПловдивartnewscafe
Йордан Рашев
Велислава Попова
Посетено:
1317
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/8/news/20671-priyateli-zad-bara-velislava-popova-i-yordan-rashev-ot-ikonomedia