Срещи

Приятели зад бара: Ивайло Дернев и Димитър Семков

23 ноември 2014, artnewscafe, Пловдив

Приятели зад бара: Ивайло Дернев и Димитър Семков


◊ СЪБИТИЕТО

Приятели зад бара

Ивайло Дернев и Димитър Семков

Създатели на медиите podtepeto.com и kapana.bg

23 ноември 2014 (неделя)
14.00-19.00 часа
artnewscafe, Пловдив, ул. "Отец Паисий" 38

   
Тази неделя в инициативата на artnewscafe “Приятели зад бара” ще бъдат едни специални гости. Любимите ни приятели, създателите на сайтовете podtepeto.com и kapana.bg, ще се изправят пред предизвикателството да бъдат бармани за един ден. Ще можем да се запознаем с тях и тяхната работа, както и да разберем върху какво са се захванали последно време.
   
За доброто настроение са ни приготвили разнообразни белгийски бири, които за първи път ще се покажат в artnewscafe. Освен бирата, за любителите на граяното вино двамата бармани, ще ни покажат техни рецепти на Glühwein. Ще се насладим и на подбрана любима тяхна музика, както и на музика от стари грамофонни плочи. Към края на вечерта ще можем да чуем и любимите десет песни на журналиста Ивайло Дернев в предаването Молескин по БНР Пловдив, както и да похапнем “Тепето тапас” и “Брускети Капана”.
   

Инициативата „Приятели зад бара” на artnewscafe има за цел да среща посетителите с интересни личности, които представят заниманията, любимите си напитки, храни и се превръщат в онези бармани, с които можеш да побъбриш на воля.



Автор:
artnewscafe
Публикация:
20.11.2014 г. 13:46
Етикети:
инициативаПриятели зад бараПловдивartnewscafe
Димитър Семков
Ивайло Дернев
Посетено:
2364
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/8/news/20346-priyateli-zad-bara-ivaylo-dernev-i-dimitar-semkov