Срещи

Деца учат испански, докато се забавляват с приключенията на Дора Изследователката

Покана от Институт Сервантес София - 12 април 2014 г., събота, от 11:00 ч., Greenwich Book Centre

Деца учат испански, докато се забавляват с приключенията на Дора Изследователката


◊ ПОКАНА

На 12 април 2014 г., събота, от 11:00 ч., Институт Сервантес София, с любезното съдействие на издателство „Колибри” и Greenwich Book Centre представят преведената на български език поредица "Дора Изследователката".

Историите провокират малките читатели да решават съобразени с възрастта им логически и математически задачи, възпитават вкус към изкуството, улесняват процеса на учене на чужд език, поощряват редовната физическа активност. Случките са забавни и скроени така, че да ангажират активно вниманието на дечицата и да ги учат на нови неща по най-ненатрапчив начин.

Приготвили сме за малките любознайковци, куклено представление, в което те самите ще участват заедно с Дора, Ботичко и Лисанко, които освен че ще говорят на испански, ще подаряват и подаръци на всички.

Мястото е Greenwich Book Centre, бул. „Витоша”, 37 | ул. „Солунска”, 21 точно в 11:00 ч. 

Входът е свободен за малки и големи.
   
Очакваме Ви!Автор: Институт Сервантес - София
05.04.2014 г. 17:03
Посетено: 1698
Етикети: издателство Колибри, деца, испански език, Институт Сервантес София, Дора Изследователката, Greenwich Book Centre
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/8/news/18914-detsa-uchat-ispanski-dokato-se-zabavlyavat-s-priklyucheniyata-na-dora-izsledovatelkata