Срещи

Клуб "Галактики" празнува!

Откриване на новия фентъзи и фантастичен сезон

Клуб "Галактики" празнува!


◊ ПОКАНА

Скъпи приятели, заповядайте на откриването на новия фентъзи и фантастичен сезон, огласяване на резултатите от първия кръг на конкурса за кратък разказ и награждаване на отличените текстове!

Мястото на срещата е в бар Trip Ten (бившето RadioCafe), София, бул. "България" 1, под Моста на въздишките зад НДК, на 30 октомври, сряда, от 19 часа!

Поредната сбирка на клуб „Галактики“ се превръща в повод да наградим победителите в първото литературно-галактическо състезание, да се почерпим в уютна атмосфера и да обменим информация за всичко, което заслужава читателския ни ентусиазъм.

В рамките на предстоящото събитие Светлозар Желев, в качеството си на координатор, ще обяви победителите и заедно с останалите членове на журито - Андрей Велков, Емануил Томов и Христо Блажев, ще сподели впечатления от текстовете на участниците. Ще представим най-интересните книги, издадени през периода от последната ни среща до 30 октомври, ще поговорим и за всичко, което ни очаква до края на 2013-а!


Елате да празнуваме и да се подготвим за Деня на Вси светии!

Поканете приятели,  пригответе си въпроси, споделете мнения и се заредете с добро настроение, за да превърнем срещата в незабравимо преживяване!

 

В рамките на събитието всички книги от жанровете фентъзи и фантастика ще се продават с отстъпка от 50%.Автор: Изд. Колибри
28.10.2013 г. 12:55
Посетено: 968
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/8/news/17915-klub-galaktiki-praznuva