Срещи

Лектор на Американския културен институт в България ще посети Шумен

Среща по покана на ШУ “Еп. К. Преславски”

◊ ЗА ЛЕКТОРКАТА

Г-жа Ронда Кричлоу ще посети Шумен на 24 февруари 2006 г. (петък) по покана на катедра “Английска филология” на Шуменския университет и РИО на МОН - Шумен. Г-жа Кричлоу е била в продължение на две години лектор в Пловдивския университет “Св. Паисий Хилендарски”, а понастоящем е преподавател във Великотърновския университет “Св. св. Кирил и Методий”.


◊ ЗА СРЕЩИТЕ

От 10.00 ч. в залата на Регионалния педагогически център в Шумен г-жа Ронда Кричлоу ще изнесе първата си лекция на тема “Поглед към многокултурна Америка чрез приноса “минало-настояще” на афроамериканците”. Лекцията ще бъде изнесена изцяло на английски език и е предназначена за студенти от ШУ “Епископ Константин Преславски” и ученици от средните училища в града.

От 14.00 ч. в същата зала г-жа Кричлоу ще се срещне с преподаватели по английски език от Университета, от Факултета на НВУ в Шумен и от средните училища в града, пред които ще изнесе лекция на тема “Когнитивни подходи за преподаване на писане”.
Автор:
Ростислава Тодорова
Публикация:
20.02.2006 г. 13:00
Посетено:
820
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/8/news/1786-lektor-na-amerikanskiya-kulturen-institut-v-balgariya-shte-poseti-shumen