Срещи

Сдружение "Петя Павлович" представя ArTBoX Weekend

Откриване на творчески сезон 2013-2014

Сдружение "Петя Павлович" представя ArTBoX Weekend


◊ ПОКАНА

По повод откриването на творчески сезон 2013-2014, Сдружение „Петя Павлович" в партньорство с Atelier de l'Art организира артистично-музикален ArTBoX Weekend.

Искате ли да разкриете по малко от тайните на квилинга, декупажа, калиграфията, музикалното изкуство, поезията, тайландския масаж, бижутата от глина или просто да пиете чаша топло и ароматно кафе в творческа атмосфера?

Тогава вашето място е при нас в ArTBoX Weekend!

В събота и неделя, 19 и 20 октомври, в приятната атмосфера на Atelier De l'Art на една сцена ще застанат творци от различни сфери на изкуството - изобразително, приложно, музикално, литературно. Участник в ArTBoX Weekend е и Академичен хор „Света Параскева“ към Национална художествена академия с диригент Галина Луканова. Участват и солисти, свързани с хора и Сдружението и подкрепяни от него.
 

Очакват ви творчески ателиета на различни теми, забавна математика, поезия и музика в едно, изпълнения на живо в различни музикални жанрове! А в неделя приключваме с весело скамейка-парти на закрито!

Пълната програма на ArTBoX Weekend може да откриете на страницата на събитието във Facebook: https://www.facebook.com/pages/Atelier-de-lArt/174232769282927

 
Очакваме Ви!
Автор:
Сдружение "Петя Павлович"
Публикация:
17.10.2013 г. 11:05
Посетено:
1634
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/8/news/17822-sdruzhenie-petya-pavlovich-predstavya-artbox-weekend