С усмивка

Писмо от чичо Ботьо от Койнаре

Записки по българските корони

Писмо от чичо Ботьо от Койнаре


Вижте сега, аз може и да не съм умен, но загрях защо упорито ни съветват даже да го пипнем коронования красавец, да си стоим по къщите!

От една страна, изолацията е гарантирана. От друга - повечето сме по двама, трима, четирима. Значи, неизбежно е и те да го пипнат, гадината му с гадина. И ето ти масов имунитет! И ето ти 70 % преболедували!

От трета страна - при темповете, с които тече истеричната дезинфекция на домовете - ами те са далеч по-чистички от болничните заведения, бе!

Ми тя тази истерия расте в прогресия, в пъти по-бърза от разпространението на вируса. Я си помислете: ако всичкия тоя народ дето ще си бъде хоум.болен, ако земе да се ръгне у болниците - ми те ще фалират само да купуват дезинфектанти, бе! Отделно дето трябва да го хранят, поят и т.н. Ми къде ще му излезе края, бе, ааама ха!

В заключение чичо ви Ботьо от Койнаре да ви го каже: избирайте сами - дали да бъдете доброволен обслужващ персонал на хоум болници с всички произтичащи от това последици, или да се забавлявате кой както и докъдето може. Изборът си е ваш, моят предполагам, ви е ясен!

Хай наздравичката и останете си със здраве!

Ваш чичо Ботьо от Койнаре

Автор:
Димитър Сотиров
Публикация:
19.03.2020 г. 15:44
Посетено:
2784
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/79/news/31049-pismo-ot-chicho-botyo-ot-koynare