С усмивка

БиТиВю е организатор на атентатите в Париж

#КОЙ

По последни данни на разузнаването и неговата контра Плетко Сертов националната западаща телевизия бТВ е организирала атентата срещу редакцията на левия френски хумористичен несвестник "Шарли Ебдо", известен въпреки левичарството си (вътрешно присъщо на западно интелектуалничещите) с проамерикански и антиислямистки дух и манталитет.

Телевизията била поръчала с посредничеството на уволнени служители на МВР, ДАНС, ФРАНС, АНФАНС и ФАЯНС чрез радикални леви хамириканци (каквито дал Бог!) с арабски корени, преструващи се на французи, и маргинализирани евреи пацифисти, преструващи се на европейци, масовото отстрелване на популярните карикатуристи. Целта е ясна: да бъде привлечено вниманието на световната демократично мислеща общественост, да се предизвика бурна политическа и човешка реакция и да бъде събран на едно място световният политически елит, като дори било предвидено и ответното организиране на едномилионно протестно шествие по широките булеварди на Париж.

Целта на активното мероприятие била премиерът Бойко Борисов като персона с тъмно минало на бодигард на комунистическия диктатор Тодор Живков, свързан с производството на амфетамин, поръчкови убийства и еднократен прочит на романа "Винету", също да вземе, и то пешком, дейно участие - поради вродената си суетност и липса на демократични обноски - в мирното протестно шествие. Предполагайки със сигурност, че при своето инцидентно посещение Борисов ще се отбие пътьом в посолството на България във Франция, заговорниците изпращат като представител на медията разследващата и преследваща журналистка Миролюба БенаТиВи, чиито еврейски корени придават особена легитимност и автентичност на проявения от медията интерес към кървавия атентат, вкл. и другите два-три. Поставената й задача е да притисне мутрата Бойко с нетърпящи никакъв отговор въпроси относно липсата на свобода на словото в неговата собствена страна и по този естествен начин той да бъде злепоставен публично пред целия демократичен свят като крадец, който с пълно гърло крещи: "Дръжте крадеца!" Така премиерът повтаряч ще бъде унизен, осмян, подигран, разобличен и окарикатурен, а бТВ ще си възвърне авторитета на честна, отговорна, открита, прозрачна и загрижена за истинската свобода на словото медия, принудена да се мъчи в условията на свирепа цензура, наложена от този оперетен премиер фанфарон, наркобарон и злополучен франкофон. И ще изтъкне смело и гордо пред целия световен политически и медиен елит, че всичко в България  е дежа вю.
Автор:
Д-р Рихард Зоргенчев
Публикация:
14.01.2015 г. 17:22
Посетено:
1814
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/79/news/20644-bitivyu-e-organizator-na-atentatite-v-parizh