Конкурси

Втори национален конкурс "Нарисувай ми слънце"

За деца от 6 до 16 години

◊ СЪБИТИЕТО

В средата на месец юли започва Вторият национален конкурс „Нарисувай ми слънце”. Конкурсът е част от инициативите на списание „Аз съм Българче” и се провежда за втора поредна година

През 2008 г. в конкурса участваха повече от 200 деца. С инициативата Сдружение за български семейни ценности, традиция и култура „Българче”, продължава летните си кампании насочени към децата.


◊ ПОВЕЧЕ ЗА КОНКУРСА

• Крайният срок за участие е 10 септември, а малчуганите между 6 до 16 години ще вихрят фантазията си по три теми - Най-усмихнато слънце, Най-нестандартна техника, Най-добър екип от малко и пораснало дете.

• Изискванията към художниците са само две: да се работи върху основа с формат А4 и да изпратят координатите си по електронната поща на адрес: bulgarche@sdrujenie-bulgarche.info, а самите творби на София 1164, п.к. 23.

• Няма ограничения за броя на рисунките на едно дете.


◊ И ОЩЕ ЕДНА ИНИЦИАТИВА

До 20 август още една инициатива ще заплени малките палавници. „Деца рисуват буквите от думичката Усмихландия” е името на проекта, подробности за който могат да се научат от страниците на новия брой на списание „Аз съм Българче” (в търговската мрежа от 20 юли), както и в сайта на сдружението.

Сдружение за български семейни ценности, традиция и култура „Българче” е неправителствена организация, учредена през 2007 г. Нашата цел е да съхраним българските традиции, семейните ценности и морал, както и да внесем необходимата доза култура в заниманията с деца.


За допълнителна информация:
Сдружение „Българче” – Розалина Златкова – маркетинг мениджър
тел.: 0887 790 886; 0887 719717
e-mail: bulgarche@sdrujenie-bulgarche.info
http://www.sdrujenie-bulgarche.info



Автор:
Розалина Златкова, Сдружение "Българче"
Публикация:
20.07.2009 г. 13:08
Посетено:
2229
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/7/news/8264-vtori-natsionalen-konkurs-narisuvay-mi-slantse