Конкурси

Гласуване за детска рисунка на тема "Добрите дела"

От 28 до 31 май 2009

Гласуване за детска рисунка на тема "Добрите дела"
◊ СЪБИТИЕТО

Започна гласуването в първия on-line конкурс за детска рисунка на тема „Добрите дела“


Гласувайте! Но не за евродепутати, а за детски рисунки ;)

Приказен герой, храбър спасител, чиста природа, щастливо детство, любов към животните... Това рисуват малките участници в първия по рода си on-line конкурс за детска рисунка на тема „Добрите дела“, организиран от „добрата“ медия goodnews.bg

„Само за 20 дена, получихме над 140 рисунки. Ентусиазмът на родителите и децата ни кара да се чувстваме изключително удовлетворени. Определено сред тези рисунки има шедьоври, които по простичък и непосредствен начин интерпретират темата - „Добрите дела.“ - споделят организаторите на конкурса.

След като приключи етапа по набирането на детски творби, на 28 май започва гласуването за победители в конкурса. То ще продължи до 31 май, за да може на 1-ви юни – Денят на детето - да бъдат обявени печелившите рисунки.

Най-малкият участник в конкурса е едва на година и десет месеца. Дейно се включиха и малчугани от детски градини в цялата страна.

„Смятаме конкурсът да се превърне в традиция. До година ще се погрижим наградите да бъдат още по-големи, а участниците още по-многобройни. Изпитваме вълнение и радост при всяка получена рисунка. Няма начин да се лишим от това удоволствие за напред!“ - се заканиха организаторите.

Заповядайте и Вие на http://www.goodnews.bg! Дайте своя глас и нека най-доброто дело спечели!

И помнете! Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Автор:
Калина Николова
Публикация:
27.05.2009 г. 17:03
Посетено:
2268
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/7/news/7993-glasuvane-za-detska-risunka-na-tema-dobrite-dela