Конкурси

Конкурс за компютърна презентация "Музикалният свят и творчество на акад. Марин Големинов"

За ученици от V до XI клас от гр. Кюстендил

◊ СЪБИТИЕТО

Във връзка с честването на 100 години от рождението на един от най-известните български композитори - акад. Марин Големинов,

Отдел "Култура и духовно развитие", Община Кюстендил, обявява

Конкурс за компютърна презентация на тема:
„Музикалният свят и творчество на акад. Марин Големинов”


Конкурсът е с общ награден фонд 500 лв.


◊ УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

1. За участие в конкурса се допускат екипи, съставени от максимум 3 (трима) ученици от V до XI клас вкл., сформирани до края на настоящата учебна година. Участие могат да вземат ученици от всички училища в гр. Кюстендил, като от едно училище могат да участват най-много 2 екипа.

2. Всяка презентация трябва да бъде представена с текст по темата, подготвен от съответния екип, под формата на кратка лекция с продължителност не повече от 10 минути.

3. Презентациите трябва да бъдат представени за предварително разглеждaне от жури в отдел „Култура и духовно развитие”, гр. Кюстендил на компактдиск най-късно до 30.10.2008 г.

Екипите, чиито презентации бъдат одобрени на предварителното разглеждане, ще бъдат поканени да представят презентациите си пред жури за окончателно класиране.


. За допълнителна информация: 55 00 37
Автор:
Благой Ранов
Публикация:
21.09.2008 г. 16:04
Посетено:
2723
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/7/news/6474-konkurs-za-kompyutarna-prezentatsiya-muzikalniyat-svyat-i-tvorchestvo-na-akad-marin-goleminov