Конкурси

Алтерика

Конкурс за поетичен дебют

Национално Сдружение "Алтер-Натива" обявява конкурс за поетичен дебют "Алтерика". Срокът за подаване на документи се удължава до 01.03.2005 г.
  • УСЛОВИЯ НА КОНКУРСА
  • Кандидатите трябва: 1. Да са български граждани. 2. Да са не по-възрастни от 25 години към момента на кандидатстване. 3. Да не са били издавани в монографии или поетични сборници.
  • ДОКУМЕНТИ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ
  • 1. Заявление в свободна форма за участие в конкурса. 2. Автобиографична справка, домашен адрес и телефони за контакт, е-mail. 3. Набран и форматиран документ, съдържащ творбите, с които се кандидатства. Формата на документа може да е TXT, RTF или DOC. Документите се подготвят на български език и се подават до 10 февруари 2005 г. на адрес asen.nenov@alter-nativa.org. Заинтересованите младежи могат да получат информация за конкурса на същия адрес. Няма ограничение за броя творби, с които се кандидатства. Селекцията на кандидатите се извършва от жури, съставено от външни консултанти на Национално Сдружение "Алтер-Натива". Резултатите ще се обявят веднага след приключване на конкурса на награждаване, което ще се състои на 26.03.2005. Авторите, които са класирани и наградени, ще присъстват на специализиран уъркшоп, за което ще получат покани. Този проект се реализира по Програма за младежки дейности 2004-2005 г. с финансовата подкрепа на Министерството на младежта и спорта.
    Автор:
    Публикация:
    25.11.2005 г. 11:35
    Етикети:
    Посетено:
    575
    Линк:
    https://kulturni-novini.info/sections/7/news/524-alterika