Конкурси

"Приказно вълшебство" - конкурс за рисунка на детска приказка

Конкурсът е подходящ за деца от 5 до 6-годишна възраст

"Приказно вълшебство" - конкурс за рисунка на детска приказка

◊ ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ

"Приказно вълшебство" - конкурс за рисунка на детска приказка

Всички обичаме детските приказки! Мечтаем да бъдем художници- претворители на любими приказни герои и сюжети.

Вашата вълшебна възможност е конкурсът за детска рисунка, организиран от СУ "Христо Г. Данов", гр. Пловдив!

Участвайте и се забавлявайте на воля, очакват ви много изненади и награди! Конкурсът е подходящ за деца от 5 до 6-годишна възраст.

Крайният срок за приемане на творбите е 03 ноември 2023 г., а финалът ще е на 13 ноември 2023 г.! СУ "Христо Г. Данов" - гр. Пловдив, ул. "Ален мак" №1.

Отворете линка, за да научите подробности за регламента на конкурса и предизвикателствата, с които трябва да се справите: https://office209340.wixsite.com/danovmagic

Средно училище "Христо Груев Данов" e с над 170-годишна история и е първото българско светско училище в кв. "Кършиака" и второто в град Пловдив. Днес е съвременно европейско референтно училище, даващо качествена образователна подготовка. Изцяло обновената материална база, съобразена с възрастовите особености на учениците, създава условия за активно участие в образователния процес чрез използване на технологиите в обучението. Професионалната педагогическа практика на учителите поставя детето в центъра на обучението чрез индивидуализация и диференциация, съобразени  с интересите и възможностите на всяко дете. Споделена визия на преподавателския екип е изграждане на увереност в способностите на ученика. Училището разполага с пълен екип от специалисти (училищен психолог, логопед, ресурсен учител) и система за осигуряване на обща и допълнителна подкрепа на всяко дете. Можете да разгледате и сайта на училището:
http://soudanov.org/

 

Автор:
Владислав Христов
Публикация:
13.10.2023 г. 16:55
Посетено:
642
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/7/news/37828-prikazno-valshebstvo-konkurs-za-risunka-na-detska-prikazka