Конкурси

Конкурс за текст на тема "Преосмисляне"

Приемат се есета, публицистични текстове, преживени истории и интервюта с личности, които ви вдъхновяват

Конкурс за текст на тема "Преосмисляне"

 

◊ ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ

Изминаха 10 години откакто създадохме онлайн платформата provo.bg. Оттогава не сме спирали да следваме основната си цел - да защитаваме свободата на словото и личносттa. За своите 10 години съществуване успяхме да запазим лицето си на открита и независима медия. Независимост, която в днешно време малцина притежават. Не се превърнахме в политически, идеен или рекламен сателит на силните на деня. Избрахме по-трудния път. С ограничени средства и множество верни читатели оцеляхме през годините, а и не само оцеляхме, но и надградихме започнатото. С радост можем да отбележим, че в provo.bg за първи път бял свят са видели текстове на едни от най-значимите български и световни публицисти. Текстове, които не обслужват, текстове, които много други не биха дръзнали да публикуват. Всичко това с годините ни помогна да привлечем към платформата всеотдайни привърженици, да оформим свое разпознаваемо лице и да наберем популярност в интернет пространството и социалните мрежи. С тази Ваша подкрепа продължаваме напред. БлагоДарим Ви!

Всеки юбилей е повод за радост, но и стимул за работа и приобщаване на нови автори към нашата мисия.

Това е главната причина да обявим конкурс за текст на тема „Преосмисляне”. Приемат се есета, публицистични текстове, преживени истории и интервюта с личности, които Ви вдъхновяват.

Условия:

Текстовете трябва да бъдат изпратени в Word формат до 15 януари 2023 г. на адрес: mail@provo.bg. Всеки автор може да участва с един текст с дължина до 3 страници.

Победителите ще бъдат обявени на 14 февруари 2023 г. на интернет страницата на списанието и в социалните мрежи. Конкурсът няма състезателен характер и не цели да класира текстовете по места. Редакторите на сайта ще изберат 5 текста, които ще бъдат публикувани в provo.bg.

Освен това номинираните участници ще получат дипломи и продукти предоставени от нашите приятели от Trastena Raspberry and Merlot и BaciDolciDesserts.

 

Пожелаваме Ви успех!

Автор:
Организаторите
Публикация:
01.12.2022 г. 10:17
Етикети:
Посетено:
1263
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/7/news/35970-konkurs-za-tekst-na-tema-preosmislyane