Конкурси

"Приказно вълшебство" - конкурс за рисунка на детска приказка

Конкурсът е подходящ за деца от 5 до 6-годишна възраст

"Приказно вълшебство" - конкурс за рисунка на детска приказка

 

◊ ПОКАНА

"Приказно вълшебство" - конкурс за рисунка на детска приказка

Обичате ли да четете детски приказки? А искате ли да бъдете художници-сътворители на любимата си приказка? Ако е така, то конкурсът за детска рисунка, организиран от СУ "Христо Г. Данов" гр. Пловдив е точно за вас!

Участвайте и се забавлявайте на воля, очакват ви много изненади и награди! Конкурсът е подходящ за деца от 5 до 6-годишна възраст.

Крайният срок за приемане на творбите е 04.11.2022 година, а финалът ще е на 15.11.2022 година! СУ "Христо Г. Данов" - гр. Пловдив, ул. "Ален мак" №1.

Отворете линка за да научите подробности за регламента на конкурса и предизвикателствата, с които трябва да се справите:

https://sstaykova.wixsite.com/danovmagic?fbclid=IwAR18uQuuK-0Rjcu9FBaZiGg_uE4uHeeKDGLLk8fhGnL5RM8QDa6PnnoQJkg

*

Средно училище "Христо Груев Данов" e със 170-годишна история и е първото българско светско училище в кв. Кършиака и второто в град Пловдив. Днес е съвременно европейско референтно училище, даващо качествена образователна подготовка. Изцяло обновената материална база, съобразена с възрастовите особености на учениците, създава условия за активно участие в образователния процес чрез използване на технологиите в обучението. Професионалната педагогическа практика на учителите поставя детето в центъра на обучението чрез индивидуализация и диференциация, съобразени  с интересите и възможностите на всяко дете. Споделена визия на преподавателския екип е изграждане на увереност в способностите на ученика. Училището разполага с пълен екип от специалисти (училищен психолог, логопед, ресурсен учител) и система за осигуряване на обща и допълнителна подкрепа на всяко дете.

http://soudanov.org/

 

Автор:
Владислав Христов
Публикация:
13.10.2022 г. 11:52
Посетено:
1706
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/7/news/35594-prikazno-valshebstvo-konkurs-za-risunka-na-detska-prikazka