Конкурси

Конкурсът "Digital Stars" търси най-добрите млади дигитални маркетолози

Крайният срок за кандидатстване е 29 август 2021 г.

Конкурсът "Digital Stars" търси най-добрите млади дигитални маркетолози

 

 ◊ ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ

За трета поредна година конкурсът „Digital Stars” търси най-добрите млади дигитални маркетолози в страната. Конкурсът е сред най-важните инициативи на Digital 4 Foundation в изпълнение на нейната мисия да насърчава младите хора да се развиват да насочва вниманието на бизнеса към младите таланти в сферата на дигиталния маркетинг.

Мисията на Digital Stars е да популяризира разнообразието от кариерни възможности, което дигиталната сфера предлага на младите хора в България, да демонстрира различните типове специалисти и да срещне успелите и утвърдени имена в дигиталния маркетинг с младите таланти в сектора. Отличените получават признание за добре свършената работа от едни от най-изявените експерти в България, както и мотивация за развитие, придобиване на нови умения и създаване на контакти. Техният пример и успехи вдъхновяват младите специалисти да се стремят към успеха.

В конкурса “Digital Stars” могат да се включат специалисти по дигитален маркетинг на възраст между 16-35 години, които искат да се откроят в условията на конкурентна среда. Те трябва да имат до 5 години професионален опит в сферата на дигиталния маркетинг и онлайн рекламата.

Участието е напълно безплатно, необходимо е само да кандидатстват или да бъдат номинирани. Пълна информация за правилата за участие може да видите в раздел “Правила” на digitalstars.bg.

Крайният срок за кандидатстване е 23:59 ч. на 29.08.2021 година.  

Членовете на журито са едни от най-изявените и утвърдени специалисти в България. Те ще дадат своите оценки в различните категории, на база техния опит и експертиза в съответните категории.

Финалът на конкурса Digital Stars ще бъде по време на Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия Digital4Plovdiv & Expo.

Организатор на събитието е Digital 4 Foundation – фондация, чиято мисия е популяризирането на дигиталните технологии и развитието на дигиталния бранш в България. Мрежата от събития Digital4 събира заедно водещи специалисти, предприемачи и дигитални ентусиасти, създавайки нови бизнес възможности и подходяща среда за обмяна на ценни знания, опит и идеи.

Отличията се връчват в 10 състезателни категории:

  1. Платена онлайн реклама;
  2. Маркетинг в социалните мрежи;
  3. Оптимизация за търсещи машини (SEO);
  4. Маркетинг чрез съдържание;
  5. Маркетинг стратегии и бизнес развитие;
  6. Автоматизации, чат ботове и имейл маркетинг;
  7. Дигитален ПР & Инфлуенс маркетинг;
  8. Творчески маркетинг;
  9. Електронна търговия;
  10. Видео маркетинг.

 

Автор:
Организаторите
Публикация:
23.08.2021 г. 16:18
Етикети:
конкурс
Digital 4 Foundation
дигитални маркетолози
„Digital Stars"
Посетено:
1569
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/7/news/33246-konkursat-digital-stars-tarsi-nay-dobrite-mladi-digitalni-marketolozi