Конкурси

Стартира фотоконкурсът #кодоранжево на VIVACOM и списание National Geographic България

Победителите ще спечелят камери GoPro HERO 8 и участие в календар за 2021 г.

Стартира фотоконкурсът #кодоранжево на VIVACOM и списание National Geographic България

 

◊ ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ

В продължение на два месеца до 31 август най-оранжевият профил в Instagram – @vivacombg организира фотоконкурс „Код оранжево“. Той се организира от VIVACOM  с подкрепата на списание „National Geographic България“. Печелившите 12 снимки ще бъдат включени в съвместния календар на оператора и легендарното списание за 2021 г., a авторите им ще спечелят екшън камера GoPro HERO 8.

Всеки участник може да се включи с неограничен брой снимки, публикувани в Instagram профила му  с #кодоранжево, като специфичното условие е снимките да бъдат хоризонтално ориентирани и да съдържат оранжев елемент.

От създаването си до сега хаштагът се превърна в един от най-използваните на кирилица и до момента обединява над 10 000 снимки, носещи символиката на оранжевия цвят. Неговата мисия продължава да бъде откриването на оранжевите мигове в ежедневието, на път или на почивка, които провокират въображението, носят настроение, енергия и радост и приобщават авторите към оранжевото семейство на VIVACOM.

Печелившите фотографии ще бъдат избрани от специално жури в състав - Веселка Вуткова (директор Корпоративни комуникации във VIVACOM), Ваня Кирилова (дизайнер на списание „National Geographic България“) и Николай Пандев – фотограф, чиито снимки са част от календара на VIVACOM за 2020 г.

Победителите ще бъдат обявени в началото на септември в профила на VIVACOM в Instagram (@vivacombg).

Фотоконкурсът е продължение на мисията на компанията да стимулира въображението и креативността при запечатването на оранжевите образи. През изминалата година VIVACOM организира и две изложби, с които даде трибуна за изява на професионалисти и любители фотографи, уловили оранжевия цвят в своето ежедневие.

Пълните правила за участие в конкурса може да откриете ТУК.

 

Автор:
Организаторите
Публикация:
03.07.2020 г. 13:42
Етикети:
покана за участиеконкурсVIVACOMфотоконкурс
списание National Geographic България
#кодоранжево
Посетено:
2521
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/7/news/31424-startira-fotokonkursat-kodoranzhevo-na-vivacom-i-spisanie-national-geographic-balgariya