Конкурси

Фотоконкурс „Най-четящото бебе”

Краен срок за изпращане на фотографиите: 31 август 2018 г.

Фотоконкурс „Най-четящото бебе”

 

◊ ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ

Библиотека „Родина” - Стара Загора

обявява

в рамките на проект „Учим се и растем заедно”

Фотоконкурс „Най-четящото бебе

 

Снимай детето или внучето си с книга! Стани фотосъавтор! Изпрати ни снимка!

Покажете отношение и разбиране на ползите от ранното детско четене за развитието на вашето дете.

Приканваме всички горди с умните си хлапенца мами и баби да не скъпят усилията си да ги нащракат с книжки в ръчички! Може да четете с  бебето или порасналото ви мъниче само да „чете”, разглеждайки книжка или сричайки по книжка. Снимката може да е направена вкъщи, в парка или където ви е удобно! Освободете въображението си и станете режисьор на четенето на вашия малчуган!

Конкурсът е отворен за всички, без възрастови ограничения за фотографа. Изискването е снимката да показва четящи бебета и деца от 0 до 6 години – сами или с техните близки.

Снимките трябва да са с големина до 2000 пиксела, а файловият формат да е jpеg.

Фотографиите изпращайте до 31 август 2018 г. на страницата на проекта във Фейсбук – #Учим се и растем заедно, или на електронната поща lib@rodina-bg.org  в оригинален формат.

Приемат се само фотографии с правилно попълнена форма за участие, а тя трябва да съдържа:

  • двете имена на автора на снимката;
  • кратко представяне на фотографията – име и възраст на четящото бебе (детенце), автор и заглавие на книжката – желателно;

Ще бъдат присъдени Първа, Втора, Трета и Специална награда, а победителите ще бъдат посочени на основание най-много „харесвания” във Фейсбук страницата на проекта #Учим се и растем заедно #Фотоконкурс.

Резултатите от конкурса ще бъдат публикувани в срок от 1 до 15 септември 2018 г.

Снимките не трябва да са обвързани с договор за изключителни авторски права към трети лица.

Всички автори, с участието си в конкурса, се съгласяват да предоставят авторските права на конкурсните снимки на организаторите – Библиотека „Родина”, за безвъзмездно публикуване на хартия или в електронен формат в информационните материали на проекта „Учим се и растем заедно”, реклама и представяне на кампании и дейности, свързани с ползите от четенето и с популяризиране на Проекта, както и да бъдат използвани от други медии в публикации, отразяващи конкурса и Проекта.

 

Настоящият проект се осъществи благодарение на най-голямата социално отговорна инициатива на Лидл България „Ти и Lidl за по-добър живот", в партньорството с Фондация „Работилница за граждански инициативи“ и Български дарителски форум.

 

 

Автор:
Библиотека "Родина", Стара Загора
Публикация:
16.07.2018 г. 15:32
Етикети:
ФотоконкурсСтара Загорабиблиотека Родина
проект Учим се и растем заедно
Най-четящото бебе
Посетено:
1241
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/7/news/28073-fotokonkurs-nay-chetyashtoto-bebe