Конкурси

Конкурс за лична история на тема „Надеждата“

provo.bg на 5 години

Конкурс за лична история на тема „Надеждата“


◊ ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ

Вярвайки в свободните форми на гражданска активност, преди пет години създадохме онлайн платформата provo.bg. Тя съществува в подкрепа и защита на свободата на словото и личносттa, като открита и независима медия.

За своите 5 години съществуване, срещнахме верни читатели и привърженици, оформихме свое разпознаваемо лице и набрахме популярност в интернет пространството и социалните мрежи. С тази подкрепа продължаваме напред. Благодарим Ви!

Петата годишнина на provo.bg е повод за преоценка, но и стимул за работа и приобщаване на нови автори към нашата мисия. Затова решихме да обявим конкурс за лична история на тема „Надеждата”.

Условия:

Текстовете трябва да бъдат изпратени в Word формат до 10 декември 2017 г. на адрес: mail@provo.bg. Всеки автор може да участва с един текст с дължина до 5 страници.

Победителите ще бъдат обявени на 1 януари 2018 г. на интернет страницата на списанието.

Конкурсът няма за цел да класира текстовете по места. Редакторите на сайта ще изберат 5 от всички изпратени истории, които ще бъдат публикувани в provo.bg. Освен това номинираните участници, ще получат дипломи и продукти предоставени от нашите приятели от Trastena Raspberry and Merlot и Baci Dolci Desserts.

 

Пожелаваме Ви успех!

 

Автор:
Организаторите
Публикация:
05.10.2017 г. 16:51
Посетено:
2562
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/7/news/26401-konkurs-za-lichna-istoriya-na-tema-nadezhdata