Конкурси

Списание „Българска наука“ и Илия Бояров обявяват онлайн състезание за „Най-забавно научно обяснение в любов“

Покана за участие

По случай предстоящия Празник на влюбените Свети Валентин единственото безплатно онлайн издание у нас за естествени и хуманитарни науки „Българска наука” и скулпторът Илия Бояров ви предизвикват да покажете своите интелектуални мускули в Националното състезание „Най-забавно научно обяснение в любов“.

Всичко, което трябва да направите, за да се включите в него, е да дадете своето нестандартно предложение от областта на точните или хуманитарни науки на фейсбук страницата на сп. „Българска наука“ до 14 февруари, а щастливецът, събрал най-много харесвания от феновете на страницата, ще спечели оригинално колие "Анатомично сърце" (http://bit.ly/1oeUv0R), изваяно от младия скулптор Илия Бояров.

Право да участват в забавната надпревара имат всички желаещи с коефициент на интелигентност 81+, а най-хитроумните и харесвани предложения ще бъдат отпечатани на тениски, които да ни карат да се усмихваме през цялата година.

Успех!


* * * 

За списание „Българска наука“

Списание „Българска наука” се издава от „Българска наука ООД” и сдружение „Форум наука” по инициатива на братята Петър и Росен Теодосиеви, известни на широката публика като едни от основните комуникатори на науката в България. Изданието стартира през 2005 г. и предлага задълбочени научнопопулярни изложения и статии, разработени от български учени, специалисти и експерти в различни области. Натрупаните за 10 години над 5,000 материала съставляват най-голямата безплатна платформа за неформално образование у нас и своеобразна енциклопедия на българската наука, от която се възползват близо 200,000 българи всеки месец. Списанието излиза всеки месец и се разпространява безплатно в интернет, защото знанието трябва да е достъпно за всички. www.nauka.bg.

 
За Илия Бояров

Илия Бояров е роден през 1987 г. в гр. София. Завършил е Националната гимназия за приложни изкуства „Свети Лука” (НГПИ), специалност „Метал”, а след това същата и в Националната художествена академия (бакалавър и магистър). Работи като скулптор на свободна практика и негови клиенти са колекционери от България, Италия, Англия и САЩ. В момента е съсредоточил вниманието си в областта на малката пластика, модната бижутерия и Animalia – артистична кауза в подкрепа на опазването на околната среда, която беше представена с авторско видео на престижния международен салон на изкуствата Vienna Contemporary 2015.

Автор:
Организаторите
Публикация:
09.02.2016 г. 13:47
Посетено:
1054
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/7/news/22877-spisanie-balgarska-nauka-i-iliya-boyarov-obyavyavat-onlayn-sastezanie-za-nay-zabavno-nauchno-obyasnenie-v-lyubov