Конкурси

Близки срещи от третия вид

Това е темата на четвъртото издание на инициативата "Истории от някога"

Близки срещи от третия вид


◊ ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ

Литературната инициатива "Истории от някога" обявява нова интересна тема за четвъртото си събитие – „Близки срещи от третия вид“. Желаещите да участват ще посрещнат предизвикателството да разкажат история в сферата на научната фантастика.

„Истории от някога“ доби известност с инициативата си от миналия месец за разказ по Тери Пратчет – „СМЪРТ на гости“. Тогава десетки автори изпратиха своите творби, а до четенето бяха допуснати осем.

Всички желаещи да участват могат да изпращат разказите си на istoriiot@gmail.com до 8 май (петък), а от тях отново ще бъдат избрани осем автора. Четенето ще се проведе на 11 май от 19:30 часа в столичния Bar Dak, който вече се е обособил като сцена и на други интересни литературни събития.  

"Истории от някога" е ежемесечна литературна инициатива, в която автори четат разказите си пред публика. Творбите са по предварително зададени теми в жанровете фентъзи, фантастика и хорър, които всеки, без възрастово или някакво друго ограничение, може да изпраща.


Повече информация за изискванията ще откриете във facebook страницата на инициативата https://www.facebook.com/istoriiotnyakoga или чрез запитване на istoriiot@gmail.com

Автор:
Николай Николов
Публикация:
22.04.2015 г. 13:35
Посетено:
2384
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/7/news/21265-blizki-sreshti-ot-tretiya-vid