Конкурси

Онлайн фотоконкурс "България - атрактивна туристическа дестинация" 2014-2015

"...При всеки поглед новий, по нови красоти..." - Иван Вазов

Онлайн фотоконкурс "България - атрактивна туристическа дестинация" 2014-2015


◊ ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ

Наближава крайният срок на първия етап от ежегодния онлайн фотоконкурс „България – атрактивна туристическа дестинация” 2014-2015.

Конкурсът вече седма година е отворен както за български, така и за чуждестранни граждани.

Замисълът на конкурса е чрез фотографиите си всеки да има възможност да покаже своите впечатления и отношение към туристическите ни забележителности.

По традиция и тази година конкурсът се провежда в 3 етапа. Включете се във всеки един от тях с различни снимки. Това увеличава шансовете Ви в класациите на отделните етапи. Така имате възможност в рамките на целия конкурс да изпратите последните си актуални снимки, които сте направили. Използвайте възможността да представите Вашето предпочитано място, обичаи, бит, културни и исторически забележителности, фотоси от зимната Ви почивка или някакъв атрактивен  туристически продукт, услуга или база.

Изпращайте фотографии, които отразяват Вашата различна гледна точка, свързана с туристическите забележителности на България (културни, исторически, обичаи, бит, атракции, зимни спортове и др.). Провокирайте останалите за намирането на нови идеи и начини за развитие на иновативни и атрактивни туристически обекти и продукти. 

Споделете ги с всички нас като се включите в конкурса.

Краен срок: 28 февруари 2015 г.

http://phototourismbg.com


Автор:
Организаторите
Публикация:
07.02.2015 г. 16:19
Етикети:
фотографияконкурстуризъмфотоконкурс
България – атрактивна туристическа дестинация
Посетено:
1801
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/7/news/20788-onlayn-fotokonkurs-balgariya-atraktivna-turisticheska-destinatsiya-2014-2015