Конкурси

Конкурс за есе на тема „Срещу стената”

Покана за участие

Конкурс за есе на тема „Срещу стената”


Вярвайки в свободните и неподсказани форми на гражданска активност, преди две години създадохме онлайн платформата provo.bg – в подкрепа и защита свободата на словото и личносттa, като открита, свободна и независима медия. 

Целим да информираме своите читатели, да провокираме гражданското им самосъзнание, да ги накараме да повярват, че заедно можем повече.

Подкрепяме добрите каузи и новите идеи, даваме гласност на истински значимите прояви и креативните личности, показваме другото, различното, човешкото лице, насочваме вниманието на обществото към възраждането на културата и образованието, към възпитателната и здравната роля на спорта, към проблемите в социалната сфера, към опазването на околната среда, в частност към ПРОмяна за по-добър живот. За своите 2 години съществуване, срещнахме верни читатели и привърженици, набрахме популярност в социалните мрежи, и с тази подкрепа продължаваме. Благодарим Ви!

По повод втората годишнина от създаването на provo.bg, обявяваме конкурс за есе на тема „Срещу стената”.

Няма ограничение в обема на текстовете. Есетата трябва да бъдат изпратени в Word формат до 2 февруари 2015 г. на адрес: mail@provo.bg

Победителите ще бъдат обявени на 14 февруари. Участниците, заели първите три места, освен дипломи ще получат и бутилки вино предоставени от нашите приятели от Trastena Raspberry and Merlot, спечелилият първа награда ще бъде поканен да стане част от екипа ни, а текстовете на първите 5 отличени ще бъдат публикувани в списанието.

 

Пожелаваме Ви успех!

Автор:
Организаторите
Публикация:
26.12.2014 г. 01:14
Посетено:
3301
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/7/news/20596-konkurs-za-ese-na-tema-sreshtu-stenata