Конкурси

Бургаски клуб търси име и лого

Покана от Клуба на почитателите на руската култура и изкуство

◊ ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ

Новосформираният Клуб на почитателите на руската култура и изкуство в Бургас обявява конкурс за  оригинално име и емблема (лого).

Клубът е с отворен характер, в него може да участва всеки с отношение към руската култура и душевност - като посетител на сбирките, концертите, семинарите и другите прояви, или като активен участник (организатор, изпълнител, лектор и др.) при реализиране на дейностите му. 

Представените идеи за име и лого трябва да са в унисон с целите и дейността на Клуба  - могат да се видят във фейсбук страницата https://www.facebook.com/rusartklub/.

Важно условие е в името да не се съдържа словосъчетанието Клуб „Русь” или други названия, които вече съществуват като имена на подобни формирования.

Емблемата може да се представи като ръчно изработена скица (рисунка) в хартиен вариант или (желателно е) в подходящ компютърен формат.

Краен срок за представяне на проектите е 15 март 2014 г.

Изпращайте предложенията си на е-mail: rusartklub_bs2014@abv.bg , по пощата или лично на адрес: Арт Център „Компас”, Бургас 8000, ул. „Цар Асен” 47 – партер, както и на работната среща на 11 февруари (вторник) от 18.00 часа в Галерия „Богориди” – Бургас, запечатани в плик. Конкурсът е анонимен.

Проектите ще бъдат номинирани от участниците в Клуба на следващата сбирка (16 март) и публикувани във фейсбук страницата, където всички приятели на клуба с гласуване до 24 ч. на 31 март ще определят кое от предложенията да бъде окончателно прието. Името и логото официално ще бъдат представени на 1 април - на проявата на Клуба, свързана с 205 г. от рождението на Н. Гогол, а спечелилите конкурса ще получат наградите си.

Наградите са за ценители – оригинална руска водка със сельодка. За непълнолетните участници са предвидени други интересни награди-изненади.

Автор: Емануил Арнаудов
09.02.2014 г. 09:41
Посетено: 1881
Етикети: лого, конкурс, Бургас, Клуб, емблема, руска култура и изкуство
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/7/news/18558-burgaski-klub-tarsi-ime-i-logo